No ako, niektorým by šiblo v hlave, lebo by nemali kde dávať svoje fotky... Ostatní by stratili názor na veci, nakoľko facebook ovplyvňuje dosť ľudí v tomto smere... A ja by som nevedel čo mám na ďalší deň do školy...
Bolo by to to najlepšie čo by mohlo byť ,nekazilo by sa toľko vzťahov a chodievalo by sa častejšie vonka a ľudia by neboli po citovej stránke taký chladný ....
ako by vyzeral?...niekto by vymyslel ďalšiu podobnú kokotinu a zas by ste tam klikali do teho... ale internet keby šiel dakde do jamy levovej, to by bolo lepšie...
neviem, ale si myslím že by bolo super si posielať listy. alebo aspoň maily. nie na takú rýchlokomunikáciu, ale s niektorými ľuďmi čo sú ďaleko by som rada občas komunikovala spojitejšie ako v krátkych stručných vetách len keď sme obaja onlajn.
tak miliony ludi by sa zblaznili a dali by sa na nejaku inu soc. siet inak mne to je jedno aj tak si tam uz s nikym nepisem ani nic kedysi som tam aspon hraval nejake hry ale teraz uz ani to ... dnesna mladez si uz nevie predstavit nic ja ked som mal ale 15 rokov este som nemal ani internet
Vobec by mi nechýbal rok som bez neho prežil a jedina nevýhoda ktorú to malo ked som bol bez neho ze som o nicom nevedel lebo predsa vsetko je na fb.. Ale keby ho nema nikto tak je to super deťom by svitlo na lepšiu budúcnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
ja ho pouzivam jedine na to ze sa tam da lepšie pisať ako na birdz alebo inej stranke.
ale stále sa dá zrušiť, i keď... teraz sa tam rieši všetko, musím tam byť dokonca i kvôli škole...
tak som volával na pevnú linku "dobrý deň teta, môže isť juro von?"