ahojte dievčence poradťe mi nejaký dobrý púder čo nestojí veľa eur
ja som ešte takéto veci nepoužívala a chcem začať, dnes som si kúpila miss sporty so matte a je to humus je to tmavé a na nič, a to som si kúpila najsvetlejší odtieň
z tých drogerkových je super napr. od Rimmel v modrom balení - nepráši a preto veľmi dlho vydrží. a pleť budeš mať krásnu, nebude vidno žiaden púder z blízka
@alfirin rozumiem... tak potom skús Stay Mate... boli teraz balenie: make up plus puder za 5,99€ tuším... ja mam tiež svtlu pokožku a je to super.... odtiň púdru je 003
@alfirin hehehe ja sa tiež nechám hocikedy zlákať čímkoľvek... teraz mam make up od miss sporty som sa nechala presvedčiť predavačkou (kamoškina mama) a zas nadávam, lebo je to hnus, fuj hnusný je blééé
@verlorenentraum ja tiež používam od nich make up je mi ľúto vyhadzovať na kozmetiku veľa peňazí ale asi sa nechám nahovoriť na essence, vraj majú za nejakých 5-6éčok dobré zmatňujúce make-upy
tento od essence - soft touch mousse make-up má moja kamrátka a veľmi si ho chváli ale zas na druhú stranu, ona je v make-upe začiatočníčka a skoro vždy má vidieť šupinky na tvári aj zle rozotreté to má keď sa pozriem z blízka, takže neviem či je to zlé,alebo ona si to nevie nanášať :/ :p .. inak rada si nechám poradiť.. neviete o nejakom make upe, ktorý kryje vyrážky a je zároveň aj ľahký -nezaťažuje pleť- a cenovo dostupný? chcela by som vyskúšať napríklad od rimmel alebo tak (nie essence/miss sporty), lenže sa nejak obávam investovať a potom zistím, že make up je zlý :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a dnes ako som si ho dala, až som sa nespoznala, hnusím sa sama sebe keď som tmavšia ako zvyknem byť
» encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
ale inak je to asi to najsvetlejšie na bežnom drogérkovom trhu