Dnes 22. septembra je svetový deň bez áut. Budeš behať po meste pešo, na bajku alebo korčuliach? Máte vo vašom meste pri príležitosti tohoto dňa napríklad zadarmo MHDčku?
@husky ale to je aká náhoda, že akurát na takýto deň som si preňho išla a možno ho aj dodržím, uvidím a možno ho pojdem pokrstiť a niekam vybehnem s mamou poobede
vsak ja sa v aute veziem v priemere raz za 4 mesiace ..ja nemam auto, rodicia maju auto, ale je dlhodobo pokazene a vraj sa ho neoplati dat opravovat a ked aj bolo funkcne vyuzival ho len oco na svoje ucely, takze tak
u nas dnes bol bus zadarmo, ale aut bolo jak nadrbpremnozenych... cestou domou sme minuli tri havarky a k tomu na nasom starom znamom useku bola zase zapcha ako vzdy
dnes som v buse upozornila jednu pani,ž e je svetový deň bez áut a nemusí si štikať ten lístok a potom..o zastávku ďalej sa ozvalo " kontrola cestovných lístkov..." skoro ma prebodla pohľadom, ale bol to len planý poplach....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
a inak som dnes všetko absolvovala pešo a vlakom a ten autobus, ktorým som išla domov bolo nutné zlo
a potom druhy raz peso a mam otlaky na nohach -.-