Dokelu, jasné, 21.september! To sa pred niekoľkými veľa rokmi narodil Qičeno, (čítaj Kvičeno, bola som decko a vymýšľala podivné mená), vďaka ktorému som sa spoznala s Osobou!
(R.I.P. Kvičeno, jeho rodičia a niekoľko súrodencov)
Mame a vlastne celej rodine za to ako sa ku mne zachovali teraz v najhorších chvíľach môjho doterajšieho života...
Človeku, ktorý ma naučil toho toľko a prežila som s ním najkrajšie chvíle, hoci teraz sa navzájom nevieme sebe ani pozrieť do očí.
Ďalšiemu človeku, ktorý bol pri mne, keď som to potrebovala, hoci potom odišiel bez nejakých slov a nikdy mi to už nevysvetlil..
A človeku, ktorý mi pomáha teraz najviac, dáva mi nádej a silu.. Neviem či tu chce byť zverejnený ale prepáč, @jin15 Snáď to bude čoskoro aj inak ako len cez internet..
@kissmeplease Tsss nerob zo mna dobraka, ja som zly hajzel co lize kundy a hryzie nadra a vsetkych zbije a dlzku jeho pera nikto nevie, lebo kazdemu vyrazilo obe oci
Tiaa to som ja v kozi na svojom Harley-Davidson, na hlave uces ala Mitch Byukenen a v cizme vyskakovaci noz
Mame, za to, že mi bola mamou v detstve a že mi je priateľkou v dospelosti, to je samozrejme také klišé, na ktoré by si snáď každý človek mal spomenúť...
A potom @tikalok - ovi za to, že to so mnou občas vydrží a že ma ešte nikdy nezbil za moje výčiny, za celé celučičké najsamúžasnejšejšie leto a pohár, z ktorého sa najviac pije, za všetky srdiečka vo všetkých konverzáciách a všetky pusy na ktorúkoľvek časť tela ( ) a za to, že mi zložil skoro kompletne celú izbu a tak teraz môžem bývať v peknom!! A ešte za to, že je a že je taký, aký je, čo je najdôležitejšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
(R.I.P. Kvičeno, jeho rodičia a niekoľko súrodencov)
A Alexandrovi Flemingovi za antibiotiká, za ktoré by som teraz dala čokoľvek
A svoje vdaky si musim do vecera poriadne premysliet, bolo by toho neskutocne vela.
Človeku, ktorý ma naučil toho toľko a prežila som s ním najkrajšie chvíle, hoci teraz sa navzájom nevieme sebe ani pozrieť do očí.
Ďalšiemu človeku, ktorý bol pri mne, keď som to potrebovala, hoci potom odišiel bez nejakých slov a nikdy mi to už nevysvetlil..
A človeku, ktorý mi pomáha teraz najviac, dáva mi nádej a silu.. Neviem či tu chce byť zverejnený ale prepáč, @jin15 Snáď to bude čoskoro aj inak ako len cez internet..
Tiaa to som ja v kozi na svojom Harley-Davidson, na hlave uces ala Mitch Byukenen a v cizme vyskakovaci noz
ale aj mojej najlepšej kamarátke a kamarátovi pomohli mi vždy, keď mi bolo najhoršie a vždy vedia čo kedy a ako povedať
A potom @tikalok - ovi za to, že to so mnou občas vydrží a že ma ešte nikdy nezbil za moje výčiny, za celé celučičké najsamúžasnejšejšie leto a pohár, z ktorého sa najviac pije, za všetky srdiečka vo všetkých konverzáciách a všetky pusy na ktorúkoľvek časť tela ( ) a za to, že mi zložil skoro kompletne celú izbu a tak teraz môžem bývať v peknom!! A ešte za to, že je a že je taký, aký je, čo je najdôležitejšie
Nekonečne vďačná som aj za kamošov a zvyšok rodiny! A za to, že tu vôbec som (aj oni) v takom stave, v akom som...