na intráku nemám .. doma mám zopár /tj. asi dve/ .. a maminka má moju z maturitného ročníka a nejakú so synovcom..nie sme veľmi na vystavené fotky v byte
v izbe mam par na nastenke koncorocne so spoluziakmi a s kamaratkami, v obyvacke bola jedna moja este ked som mala nejakych 10 rokov ale tu som uz zlikvidovala
Doma maju nasi moje a bratove fotky v obyvacke. Teda moju oznamkovu maju na policke v takom drziatku s leopardom od nici a bratovu fotku zo skoly v ramiku. V detskej mame plno svojich a bratovych fotiek z detstva na stene/policke.
oznamkovu (tablovu) mám na stene v ramiku povesenu jak dajaký narcis . možno by som aj pridal z prvého ročníka, ale to radšej nie..
a inak k nám nikto nechodi takže mne je čokoľvek doma ukazovať zbytočne
také čo som odfotila? áno
také na ktorých som ja? bohužiaľ si otec spravil výstvaku na schodisku ako v americkom filme, čiže áno
ale najlepšia je moja izba kde mám povešané staré otcove a moje nové fotky, páči sa ami ako s aprelínajú tieto dve časové línie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
ale moj oco s bratom maju svoje namalovane obrazy z mladych casov
A ja mam celú stenu v izbe polepenú fotkami+asi tri v rámčekoch.
alebomožno niekde? neviem, ja mám toho v izbe strašne veľa
a v brne v izbe mam na stole jednu v ramiku ja a kiko a jednu ja a saska
a inak k nám nikto nechodi takže mne je čokoľvek doma ukazovať zbytočne
také na ktorých som ja? bohužiaľ si otec spravil výstvaku na schodisku ako v americkom filme, čiže áno
ale najlepšia je moja izba kde mám povešané staré otcove a moje nové fotky, páči sa ami ako s aprelínajú tieto dve časové línie
táák som po obývačke a v mojej izbe zopár dala do takých vintage rámčekov..
Aj to sme otočený chrbtom
Debil som.
A je to dosť neestetické, keďže Reba rastie do krásy a tote fotky sú staré a omg.