@antifunebracka @luthien @sugy1
Napríklad títo, ale vlastne by sa dalo povedať že každý birdzák je super až na pár exotov (ako napr ten čo má v mene zajaca a avatar holubicu, bez urážky).
vôbec neviem presné mená tých osôb a nebudem im zatrepávať notifikácie tak len tak napíšem že asi kto...resp s kým tu sem tam prehodím pár slov .. hetfield, vanchovi, assasins, zdasati, outsider,mefistofel, lukeusk a to by bolo všetko..no dobre jednu babu sem dám .. ciernaruzicka je mi sympatická
ja som kde?
a neviem, veľa, hlavne ženy tu mám rada nechce sa mi tagovať lebo čo ak neviem napísať nick správne a neviem príde mi to také divné trápne 13 ročné, takže vám ich tu sem vypíšem
willbebetter (superko najviac píše monča a je mi smutko keď sú ku nej ľudia piční, hovada jedne!! ) elemia
grietusha
poke
hoperpohroma
mayben (ona má vtipný vlas a tak je super celkom a má deculo, to je jaké super, že ho má! teda boha dúfam že si ju nemýlim teraz a že teda určite je jej lebo sa budem cítiť trápne ak nie, ale tak hádam hej do faka šak som včera polhodinu strávila pozeraním si tých fotiek )
greyness
piotra
motyylia
n0win0u
YOŠTI!!! (jakože nedala som ho najvýraznejšieho lebo ho mám najsamviacrada, ale on je proste taký vtipný, normálne by som ho chcela fest mega spoznať že čo je zač!)
kittyboo (aj keď väčšinou asi nemám moc rada dievčatá ktoré vyvolávajú také veľké ovácie, nie teda z dôvodu že by som im závidela či čo, ale proste neviem, no toto je svetlá výnimka)a
ntifunebracka (aj keď často neviem či mi je sympatický ale asi hej)
obliviate
luxie
burble
hellium
nenay (lebo som si všimla dnes aj predtým už, že asi vie matiku a to je podľa mňa sympatické! )
a ak som ku niekomu nenapísala zátvorku tak si to neberte osobne, ste mi tiež sympošní, len som to nepotrebovala bližšie popisovať :-S
@semhamforas nepoznám ťa veľmi, resp. sa mi zdá, že si niekedy mal kruté príspevky - ale ty vyzeraš tak typicky slušne sympaticky to proste hlavne vzhľad
tak čo ma napadne teraz tak asi mozno naj to je: obliviate, motyylia, violinkenneth. lawey. mia246, elemia, burble, sasuke, pachirisue a vela dalšich :letim:
nechcem velmi tagovat a otravovat tych ludi tak to napisem len takto :happy:
@mayben ďakujem za objasnenie
tak to je úplne super, akože teda nie žeby som chcela mať dieťa tak skoro (nie žeby som chcela niekedy dieťa mať, lol) ale proste myslím že tak 8/10 žien v tvojej pozícii by sa nerozhodlo si ho nechať (teda predpokladám že to nebolo plánované) a to si cením že ty si si nechala
bože toto mi pripadá divné, už nejdem rozoberať tvoje materstvo radšej
ok, @99 mi nejako retardovane napísalo, tak ešte raz @obliviate@sveter@kurtka@mayben úplne ste ma potešili zlatúšky, keby som označovala tak ste isto medzi nimi, však viete :happy:
@sveter@127 až tak super to zas nie je teda..mohla som si s tým počkať ..ale hej..nedokázala som si to dať vziať, keď som na sone videla, ako tomu bije srdiečko...
@mayben tak akoo viete ako, pochopili sme sa, držím vám palce nech ti čo najneskôr začne vykrikovať, že ťa neznáša a tak ďalej (brat s tým začal teraz doma už v jedenástich, wtf ja som to nerobila doteraz asi ešte nie som v puberte)
@mayben možno bude po mamke :ehm: (srandaa)
do your best a nebudeš si mať čo vyčítať, každé decko je raz hlúpe, na to treba len pevné nervy a ju to prejde
Ak sa ľudia reálne nepoznajú,nemôžu vedieť aký sú ty druhý ľudia za klávesnicami v skutočnosti čiže aj kebyže som tu dlhšie nepoviem o niekom že mi je sympatický pokiaľ ho nepoznám v reálnom živote
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
184 komentov
Ale nejakych som urcite zabudol
Ziadne dievca ide mi
tagovať ich nebudem
@luthien
@sugy1
Napríklad títo, ale vlastne by sa dalo povedať že každý birdzák je super až na pár exotov (ako napr ten čo má v mene zajaca a avatar holubicu, bez urážky).
vyznam?
je ich veeeeeeeeľa
teda hlavne sú mi sympatické príspevky, podľa vzhľadu asi @semhamforas
ke´d už tagujem
ale tak moja menovkyna:@mayben nuna@elemia :happy: @griet ked vie byt mila @hoperpohroma @kitty tiez, @mcvpn : :-S @method , @melancholik ,@semhamforas , @greyness ,@poke , @madiska , a milion ludi nema fotky a teda polka B. ano polka nie, hotovo
@kittyboo @iva199313 @tomas @midnight @iam1
@firestorm @elemia @lawey @obliviate @coleshepter
Vzájomne aj s Luxie
kde som ja?
s nimi by som siel aj na kávičku
a @frflos aj ked už zmizol z povrchu birdzovského
inak @method -icky sa nachádzam @indelirium , a samozrejme skoro všetci, ktorých som videla naživo, a tí to dobre vedia : )
@Takatah ^__^
a neviem, veľa, hlavne ženy tu mám rada nechce sa mi tagovať lebo čo ak neviem napísať nick správne a neviem príde mi to také divné trápne 13 ročné, takže vám ich tu sem vypíšem
willbebetter (superko najviac píše monča a je mi smutko keď sú ku nej ľudia piční, hovada jedne!! ) elemia
grietusha
poke
hoperpohroma
mayben (ona má vtipný vlas a tak je super celkom a má deculo, to je jaké super, že ho má! teda boha dúfam že si ju nemýlim teraz a že teda určite je jej lebo sa budem cítiť trápne ak nie, ale tak hádam hej do faka šak som včera polhodinu strávila pozeraním si tých fotiek )
greyness
piotra
motyylia
n0win0u
YOŠTI!!! (jakože nedala som ho najvýraznejšieho lebo ho mám najsamviacrada, ale on je proste taký vtipný, normálne by som ho chcela fest mega spoznať že čo je zač!)
kittyboo (aj keď väčšinou asi nemám moc rada dievčatá ktoré vyvolávajú také veľké ovácie, nie teda z dôvodu že by som im závidela či čo, ale proste neviem, no toto je svetlá výnimka)a
ntifunebracka (aj keď často neviem či mi je sympatický ale asi hej)
obliviate
luxie
burble
hellium
nenay (lebo som si všimla dnes aj predtým už, že asi vie matiku a to je podľa mňa sympatické! )
a ak som ku niekomu nenapísala zátvorku tak si to neberte osobne, ste mi tiež sympošní, len som to nepotrebovala bližšie popisovať :-S
@tasha5 aj tebe
tak trebárs ten by tam mohol byť... potom nejaké chlebíčky a plnená bageta a keksíky a vínko a tak
@gukol a @luxie su zlatíci
a ja tu nikoho neoznačujem, lebo ešte by som isto na niekoho zabudla a potom sa cítila blbo
Ale inak vdaka
@majo16
a potom @motyylia ! ♥ , @kamic je strašne krásna holka, @Amikadze je veľmi sympatická slečna, tiež @Iva199313 , nesmiem zabudnúť na moju milovanú @kakofonicka , @Hellium a @oliii , a @mayben , @piotra , @phantasia , aj na @Obliviate sa veľmi dobre pozerá, neviem prečo pripomínaš mi vlasmi sestru troška a veľa veľa iných ...
a potom ked uz tu pisem
@ikuto
@mielikki
@mefistofel
@ladyofcarnage
@chibiorange
a tak dalej.. neviem, ked ma napadne este dakto dopisem XD
ale ešte určite viacerých , no pre toto mám nerada takéto fóra
a vdaka
nechcem velmi tagovat a otravovat tych ludi tak to napisem len takto :happy:
@82 @sveter toto pobavilo ..áno, je to moje deculo..pre pokoj tvojej duše a ďakujem!
á ja vymenujem len zopár ľuďov, ktorý mi napadnú... @obliviate @motyylia @ciernaruzicka @n0win0u @horsiq @antifunebracka @tangerina @owad @luxie ... á ďalšiich 1000 000...
tak to je úplne super, akože teda nie žeby som chcela mať dieťa tak skoro (nie žeby som chcela niekedy dieťa mať, lol) ale proste myslím že tak 8/10 žien v tvojej pozícii by sa nerozhodlo si ho nechať (teda predpokladám že to nebolo plánované) a to si cením že ty si si nechala
bože toto mi pripadá divné, už nejdem rozoberať tvoje materstvo radšej
a okrem toho sú mi ešte: mefistofel, obliviate, tikalok, berny
aj viac ale tých si napamätám
do your best a nebudeš si mať čo vyčítať, každé decko je raz hlúpe, na to treba len pevné nervy a ju to prejde
@kittyboo :-S
danko-granko
peťó.
A este par ludi ale o tom tisko.
(tak čo??..dáme kávu? ...s @poke idem na aljašku )
...a videl som tu ešte pár desiatok sympatických ľudí...nicky však neviem
ale i tak dík
a vlastne aj @poke aj @gukol aj @tasha5 díkošky. fákt že som takúto početnosť nečakala. :happy:
ale teším sa, tak aspoň niekomu som sympatická (a aj ty si mne of kors)
Ďakujem ti, moja.
A u mňa sympatický?
@violinkenneth - samozrejme
@brusnicak
ďakujem vám obom aj u mňa to isté o vás platí
jéééj ďakujem, potešil si ma