@alpynus Primerie može byť dosiahnute len zničenim nepriatela a tvrdym režimom. IS ani FSA niesu ochotni jednať, maximalne si dokažem predstaviť primerie medzi režimom a kurdmi.
@sob3k Ukazalo sa že na bliskom vychode nič ine ako tvrda ruka neplati, jedine diktator ktory kruto potlači odpor dokaže zachovať relativny kľud. Ak by usa nezosadili takeho husseina, a nepodporovali FSA tak by zrejme žiadny IS neexistoval.
@zajkousko odkial mas ze to bude v 2017 tie proroctva s riekou ryn som cital aj ja a tiez to zacinalo vojnou v syrii a potom vrazdami vysokopostavenych politikov ktore maju vyrovokovat Rusko k ww3 a atomovej vojne ktoru nakoniec vyhra zapad vedeny nie usa ale francuzkom. Otazka je ci sa da buducnost predpovedat a ci si tie proroctva len niekto nevymyslel.
toto mám z Fatimy v roku 2017, bude presne 100 ročnica zjavení Panny Márie, jasne povedala aby pápež zasvätil rusko jej Nepoškvrnenému srdcu, nestalo sa a v hneď v októbri bola VOSR, nastolil sa komunizmus a ďalej už vieš všetko čo sa strašne porobilo...
tak isto aj pápeži vôbec nevydali pravdivo svetu včetko čo vo Fatimských proroctvách skutočne stálo...
@xxar3s su to aj domienky velmoci, preto zatial nebola 3 svetova, kvoli strachu zo vzajomneho vyhubenia.Pri použiti ponoriek by zasiahli rakety ciele do 10 minut. Z toho každa raketa ma okolo 8 hlavic... Pri momentalnom množstve jadrovych zbrani by si ich kludne mohol odpaliť aj na svojej krajine a ozonova vrsta a klima by bola tak zničena, že by normalny život na povrchu nebol možny. Nebyť atomoviek tak by sme mali 3 svetovu možno už v 60-70 tych rokoch. A proroctva su čiste sračky ak to mam presne povedať. 3 svetova už mala byť neviem koľko krat tak isto koniec sveta každy rok o tom čítam, je na smiech že tomu ludia chcu veriť.
@marleymt momentalne sa saa celkom dari, spolupraca s ruskym letectovom ani ine nemohla znamenať, zrejme ziskaju allepo, aj podla toho čo tvrdia zapadne zdroje tak fsa musi ustupovať, rusi sa zatial isis skoro nedotkli, cely naklad schytavaju rebeli a muselo sa to prejaviť na zničenej infraštrukure a zhoršenom zasobovani
@lvanbeethoven mas pekny prehlad, ale Rusi ani Iran nedokazu Assadu podporovat donekonecna, takze aj ked dosiahnu nejake uspechy na zemi.. tak je to docasne, rebeli su miestni a poznaju kazdu horu, kazdy kopec kazdu dedinu a miestecko.. takze vzdy sa vratia.
A ako poznam mentalitu Syrcanov, tak ten kto pride o vsetko.. bude bojovat do posledneho.
Fandim rebelom.
@carbonevo Tak ako maš domacich rebelov tak isto maš aj fanatikov z assadovej strany, ktory ťa zastrelia pokial povieš slovo proti nemu, takže podpora obyvatelstva nieje čisto na strane rebelov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
zastavia ich američania, konečne padne "veľke" rusko....
a svet bude v kolenách, hrôza, hlad, miliony mrtvych...
toto mám z Fatimy v roku 2017, bude presne 100 ročnica zjavení Panny Márie, jasne povedala aby pápež zasvätil rusko jej Nepoškvrnenému srdcu, nestalo sa a v hneď v októbri bola VOSR, nastolil sa komunizmus a ďalej už vieš všetko čo sa strašne porobilo...
tak isto aj pápeži vôbec nevydali pravdivo svetu včetko čo vo Fatimských proroctvách skutočne stálo...
A ako poznam mentalitu Syrcanov, tak ten kto pride o vsetko.. bude bojovat do posledneho.
Fandim rebelom.