ako aj ja som si mylsel ze to je metal alebo nieco take ...ale kamos mi minule horovil ze so SOAD robili rozhovor a oni sami vraveli ze spievaju punk ta newem .... a aky profesionalov si myslel ??
system ma pesnicky viacerych druhov ... napr. rock , hard rock , metal az po nejaky punk , aj viac druhov metalu . nemaju len jeden stil sak to aj pocujes z pesniciek
J asom sa dočítala na jednej stránke že ich štýl je neopakovateľný čo je vááážne že veľká pravda .Mno jakože SOAD je podľa mňa Hard Rock,Metal a ja neviem čo.Ale olo tam písané že majú tam dokonca aj prvka arménskeho folklóru.Ich hudba je neopakovateľná a podľa mňa tým neuveriteľne krásna ..
.,..ale keď ich mám njako štylizovať tak jednoznačne ten Hardrock Metal
ok ok .. .ja to netvrdim ze su punk ...ja som eln hovoril ze kamos mi povedal ze on pocul ako do jedneho rozhovoru vraveli ze hraju PUNK ale podla mna je to medzi metalom alebo hardrockom...
veru tak hraju alternativny metal rock a hlavne tam je ten nadych armenskeho folku.. no neda sa prestne zaradit do jednmeho stylu bo je tam citit aj prvky napriklad jazzu.. pozrite moju straku o nic » systemofadown.tym.sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Alternative metal
Experimental rock
Nu metal
.,..ale keď ich mám njako štylizovať tak jednoznačne ten Hardrock Metal
to s nim nema nic spolocne akurat len to ze su tam bicie a gitara-......system of a down je alt metal...teda to maju na stranke
len osobny projekt darona malakiana mal "punkovy nadych"....to je gitarista
a pozrite Systemovu stranku celkom fajn aj ked tam uz dlho nic nove nepridal