mal som take obdobie ze som asi dva roky nepocuval nic ine a bol som nimi uplne posadnuty a bol som aj na koncerte teraz ich pocuvam uz menej ale stale to je pre mna najlepsia kapela sucastnosti a dufam ze este niekedy daju dokopy
@kolini a podľa čoho si tak usudzoval že sa mi tie songy páčia??? medzi moje naj patria B.Y.O.B, Toxycity a Lonely Day. nehovorím že ostatné nie sú fajn, ale toto sú jednoducho moje srdcovky od nich...
Je to jedna z mála skupín,ktoré ma za tie 3 roky,čo počúvam metal ešte vôbec ale vôbec neomrzela ani len na jeden deň. Vlastne oni ma dostali k metalu.Keď som počula v telke toxicity,zaľúbila som sa na dlhé veky. Vlastne len táto jedna jediná pesnička spustila moju záľubu v metale. Texty sú perfektné,Serj má úžasný hlas...hudba je....no nemám slov proste úžasná ...Škoda,že sa rozpadli,ale Serjov album Elect the dead tiež stojí za to
@huncutka265 Scars on broadway zbožňujem,práve som to tu tiež chcela spomenúť
naj skupina na svete no obrovska skoda ze sa rozpadli lebo podla mna by mali super nove pesnicky stale ich pocuvam a neprestanem aj ked sa rozpadli aspon nieco po nich zostalo songi dufam ze sa daju este niekedy dokopi lebo je to obrovska skoda a boli aj budu naj na svete ja ich stale vkuse pocuvam a neprestanem...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
kapela to bola vyborna.. no Serj svoje posledne slovo ani zdaleka nepovedal
prepáčte, ale ja ich prosto lubim ♥
@9 z jeho sólo tvorby sa mi páči len pesnička Empty Wals
zvlastne.. prisahal by som, ze Lie lie lie alebo Sky is over sa ti pacia
Proste Serj proste celý sú úžasný !
pretoze su to pecky
ale ich gitarista, Daron Malakian má svoju kapelu, Scars on Broadway. kvalitná muzika, ak chcete, pozrite si.
a k téme. SOAD počúvam odjakživa, zaujal ma Serjov hlas. jedinečný.
@huncutka265 Scars on broadway zbožňujem,práve som to tu tiež chcela spomenúť