Systema v Bratislave - neviete niekto, kde sa to trénuje? na googli som našla na túto tému príspevky, ale sú staré minimálne dva roky, vtedy to bolo v dome športu...
@flagrantine nie som si istý či sa to vôbec niekde na slovensku vyučuje, mna osobne trénoval kamarát žo žil 4 roky v rusku. ako alternatívu odporúčam kraw maga čo je však náročnejšie ale naisto sa dá v blave trénovať
čisto systemu neviem či nájdeš v BA. dajú sa nájsť ale strediská kde máš trénerov čo ťa učia techniky akože zo všetkého niečo a tak. keď chceš ale čisto niečo ako systemu, tak ako povedal @obnoxious , vyber si krav magu. ja ju robím a v Bratislave je viac klubov.
@neith74 tak sorry že nevieš čítať ... pýtala som sa kde v BRATISLAVE by to mohlo byť ... a on je z NITRY ... a to som predtým nevedela - čiže logicky bude asi zbytočné mu písať TS keď už o tom založím fórum ... ale inak v pohode ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov