vobvec tu nejde o to zistovat kto je skutocna laska,. lames si hlavu nad niecim co aj tak takto nevyriesis. cekovo sa na to pozeras zle. mas dvadsat rokov, ale aj tak este asi nemas rozum. heh. ale to asi nezavisi od veku. prsote nevies co chces. typicke pre zenu keby ze sa trosku pozeras na seba z pohladu dalsej osoby, tak su tu dve riesenia: vykasli sa na frajera, skonci to. a druhe riesenie, ked mas frajera, staraj sa o nho a nie o dalsich chlapcov. se
Skús potlačiť emócie najďalej ako sa dá, použi štipku zdravého rozumu a aj trošku racionálne skús prehodnotiť vzťahy k obom...či je vzťah s priateľom naozaj láska alebo to len prerástlo do zvyku, lebo si celkom rozumiete a je celkom fajn a je tvojou istotou...
Mala by si to urobiť čo najrýchlejšie, kým si im neublížila ešte viac...
no tak holka nechcel by som byt v tvojej situacii...ako hm mate trochu divny vztah ked ste si dovolili tolerovat zalubenie sa do ineho, ale vasa vec...no ja mam riesenie aj ked sa moze zdat drasticke, ale s obidvomi zostan len na kamaratskej baze...bude to tazke ale prekusnes to...GL HF...the end
Ja neviem, ale toto sa vola psychicka nedozretost co sa tyka vztahov Nehovorim, ze ja som, ale proste treba si ujasnit priority v zivote...ma chalana dlho je s nim dobre, ale sponza dakoho koho nepozna dlho a je s nim lepsie lenze! Aj ked je s nim momenatlne dobre to nemusi znamenat ze aj neskor bude a mozes sa dobre popalit a budes si buchat hlavu o stenu..uvedom sa a nerob picoviny
Moja zlata podvod je podvod ja neveru nanavidim ja byt na tvojom chalanovy mieste dam ti kopacky a ked fakt milujes tvojho prveho chlapca nemozes sa zamilovat do druheho mozes ho mat rada ale milovat?? hmmm.. sa spamataj a daj si to dokopy!!!
Lenze si uvedom, ze on mna podviedol ako prvy... ja by som sa v zivote ani s nijakym inym chalanom nebavila..keby ma on nepodviedol.. Nehovorim, ze mu to chcem teraz vracat...co bolo to bolo... ale nie je to vsetko iba moja vina
Nevyhovaram sa...ani nechcem nijako ospravedlnovat svoje konanie, ja viem, ze to co som spravila, nebolo spravne..od zaciatku som to vedela a aj tak som to spravila... A preco? Lebo som chcela Nuz, nie sme vsetci dokonalí a bezchybní...
no uprimne povedane musis to mat naozaj tazke taketo vyberacky su hrozne .. je mi luto ale ziaden trik alebo rada mi nenapada prve co mi vsak napadlo po preitani tvojho problemu je jedno tusim prisloie to je
Ked rozmyslas ci milujes tak v skutocnosti nemilujes..
mas pravdu, ale ja viem co citim... len...neviem rozlysit co je silnejsie... ci to co ma taha ku kamaratovi...alebo to co citim k frajerovi, ked obcas sa mi zda, ze to je len akoby uz zvyk, aj ked som si ista, ze ho stale lubim..ach, no...nevyznam sa v tom
.. snazim sa na to pozerat zo vsetkych moznych uhlov a sposobov...raz citmi, raz rozumom (ak vobec este nejaky mam)...a zda sa mi, ze sa do toho vsetkeho len viac a viac zamotavam
Hmmm, ale myslim, ze nebudem klamat, ked napisem, ze mi pri frajerovi v podstate nic nechyba, iba ten kamarat
A pri kamaratovi mi nechyba totalne nic, len akasi istota...alebo neviem ako to mam nazavat... ked on mi maloco vysvetli, proste tvrdi, ze vsetko potrebuje svoj cas a ze na vsetko raz pridem aj sama, bez toho, aby mi to vsetko co citi a preco to tak citi vysvetloval.... Ono je to potom strasne tazke, vediet co sa mu prehana hlavickou a nejako mu vyhoviet...alebo aspon nerobit daco co mu je neprijemne....ked ho este nepoznam tak dlho, aby som hned vedela co si mysli, aj bez slov...
skús si rpedstavit s kým by si si nevedela predstavit svoj zivot... s kým by ti bolo lepsie...s kym sa citis najuzasnejsie, kto ti povie najkrajsie veci a da ti najkrajsi usmev, pri kom sa ti rozbucha srciecko a vieš že by si s nim vydrzala byt cely zivot nez prestavky... dni aj noci... viem že priatel s ktorým si dva roky..to uz je aj o zvyku, proste si si na neho navykla... postupne sa stal sucastou zivota no to este nemusi znamenat ze je to sa skutovne prava laska... pokial citis ze tvoj kamarat ti nie je lahostajny a kebyze ho viňdis s inou babou tak ti ide puknut srdce tak vazne pouvazij nad tym ci predsa len ta prava laska necakala v kamaratovi...bude to tazke ale skus byt sama k sebe uprimna a nepocut to co pocut chces ale pocut to co skutocne tvoje srdiecko hovori...urcite to pocujes...vela stastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Mala by si to urobiť čo najrýchlejšie, kým si im neublížila ešte viac...
Lenze si uvedom, ze on mna podviedol ako prvy... ja by som sa v zivote ani s nijakym inym chalanom nebavila..keby ma on nepodviedol.. Nehovorim, ze mu to chcem teraz vracat...co bolo to bolo... ale nie je to vsetko iba moja vina
Nevyhovaram sa...ani nechcem nijako ospravedlnovat svoje konanie, ja viem, ze to co som spravila, nebolo spravne..od zaciatku som to vedela a aj tak som to spravila... A preco? Lebo som chcela Nuz, nie sme vsetci dokonalí a bezchybní...
Ked rozmyslas ci milujes tak v skutocnosti nemilujes..
mas pravdu, ale ja viem co citim... len...neviem rozlysit co je silnejsie... ci to co ma taha ku kamaratovi...alebo to co citim k frajerovi, ked obcas sa mi zda, ze to je len akoby uz zvyk, aj ked som si ista, ze ho stale lubim..ach, no...nevyznam sa v tom
.. snazim sa na to pozerat zo vsetkych moznych uhlov a sposobov...raz citmi, raz rozumom (ak vobec este nejaky mam)...a zda sa mi, ze sa do toho vsetkeho len viac a viac zamotavam
Hmmm, ale myslim, ze nebudem klamat, ked napisem, ze mi pri frajerovi v podstate nic nechyba, iba ten kamarat
A pri kamaratovi mi nechyba totalne nic, len akasi istota...alebo neviem ako to mam nazavat... ked on mi maloco vysvetli, proste tvrdi, ze vsetko potrebuje svoj cas a ze na vsetko raz pridem aj sama, bez toho, aby mi to vsetko co citi a preco to tak citi vysvetloval.... Ono je to potom strasne tazke, vediet co sa mu prehana hlavickou a nejako mu vyhoviet...alebo aspon nerobit daco co mu je neprijemne....ked ho este nepoznam tak dlho, aby som hned vedela co si mysli, aj bez slov...
dakujem, si velmi milucka a konecne citam aj nieco, co mi pomaha.. Este raz ti dakujem