neboli. toto je jedna z mojich typickych vlastnosti, ja proste pisem spravne bez ohladu na tio, ako som najebany. teda az do stadia, kedy som uplne ko a uz pisat nemozem
booze, jak mi chyba moja vydrz z casov, ked som mal 18...to som do seba lial absinth z flase bez zapijatka a nic mi nebolo....teraz? teraz si dam 6 piv a som mrtvy. ale dneska som na to siel strategicky, dneska som to podstivo zajedal pizzou a zapijal vodou a ked som vedel, ze mam dost, siel som domov.
Ja som naposledy asi 40 piv ale kombinoval som to aj s inými latkami preto som zvladol tak vela nespal som 3 dni a za cele 3 dni som zjedol len polievku
@xxar3s nj stava sa ja som aj 3 dini nejedol nic len nejaky jeden bebe keks a to som pil len jeden den lenze silna otrava asi tak 8 druhov tvrdeho a nevim kolko litrov
chcela som si dat biele vino,ale vecer idem von,cize asi si pockam.a vecer si dam mozno vodku,ja neviem,alebo zopar pív,vobec neviem co pit, aj to mozno budeme normalne vonku sediet a v tom pripade to bude isto vino
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
8 piv
6 vodiek
6 captain morgan
ALE! zvladol som dojst domov, co znamena, ze som toho vlastne nevypil az tak vela.
@Sugy1 myslim ze aj ano ale toto nebolo cuco aj ked daleko to od toho nemalo
@Tomias
@Pupinkavec fuha z toho by mi bolo zle aj keby som si len decentne dal