ja neviem. ani ta prirodzenost bez machlenia nemusi byt este zarukou toho, ze sa mi bude pacit. to hadam zavisi v istej miere aj od trochu inych okolnosti
Z čoho si mám vybrať??
Nepoznám žiadnu schému - proste vidím a cítim, nebudem tu riešiť - ,,tabuľkové hodnoty,, - 175cm, trojky prsia, modré oči a podobne
..blbe moznosti, nie som chalan ale aj tak...je to velky skok z "skoro az vobec nenamalovana" do "zmachlena pipka" ...nepiste mi, ze si mam zalozit taku anketu, ak mi nieco vadi...mali by tu byt moznosti ktore vystihuju vsetky skupiny
@ 22 @ mamradadeli tu málokedy nejaká anketa je natoľko objektívna aby pokryla všetky možnosti ..na tieto typy otázok sa ani ankety nehodia...preto sa to len veľmi ťažko dá do možností dať..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Nepoznám žiadnu schému - proste vidím a cítim, nebudem tu riešiť - ,,tabuľkové hodnoty,, - 175cm, trojky prsia, modré oči a podobne
To treba cítiť...
[/IMG]
ten blog bol o nich, ale ty si to nepochopila...
Ja som proste chcela vedieť, ktoré z toho je lepšie, žiadne, že medzi. >: /