Ahojte, chystam sa asi o tyzden na let do ameriky. Som staly fajciar, fajcim uz asi dva roky a mam na vas otazku. Mozem si zobrat tabak na rucne sulanie do priricnej batoziny?? Myslite ze s tym budu nejake problemy? Viem ze nadmerne mnozstvo by bolo ako p
Len mne ide o to aby som ho mohol mat v batozine ktoru budem mat pri sebe v lietadle a nie v kufri ktory bude v nakladnom priestore.
Ked uz sa pytam tak nechcem aby ste ma odsudzovali ale nema niekdo skusenosti aj s marihuanou? Aj ked ja by som na to asi nemal odvahu ale za opytanie nic nedam
Bezne nosim tabak aj s papierikmi a filtrami vo vrecku. Pri kontrole to pekne vylozim do boxu nech to zoscanuju a potom znova strcim do vrecka...pripadne si to zasi niekam do prirucnej nech to nie je na ociach ak sa bojis...
Pravdu povediac ten tabak bol len kryci manever ako sa spytat na marjanku Mal som len strach lebo napriklat z nektorych turistyckych oblasti maju skeneri aby si si neodniesol rozne koraly atd. ale aj tak sa na to asi nedam..... ja by som mal asi strach aj keby som to mal v trezore.
@3 nie ty koko. nechcem fajcit na kridle ale po dvanasti hodinovom lete budem mat taku chut na cigo ze ma asi jebne a urcite nemam v plane cakat kym ma este odvezu do hotela a potom este hladat kde sa da kupit cigo.
Ja som proste zvyknuty na soju znacku, fajcim virgin tabak uz rok a pol a je to asi najlepsi tabak. Viem ze to bude zniet cudne ale ja som si fakt zvykol. Mam dobry pocit ked si sam zrolim dobre cigo. Ratam s tym ze si kupim v amerike aj ine cigo ale ak si mozem zobrat svoje oblubene tak preco nie ak je to mozne.
jebe? tak to je rozdiel, či si chceš zobrať tabak alebo trávu
@4 s tými šampónmi, kávou, alebo horčicou, whatever... je to pičovina... príručnú batožinu ti žiadne psy aj tak kontrolovať asi nebudú... a že do francúzska? tak vrámci eu máš minimálne kontroly... keby že máš aj koks vo vrecku, tak si v pohode... a šampón nemôžeš mať v príručnej batožine (na tekutiny a nádoby sú dosť prísne podmienky)... sorry, ale šampón/káva s trávou v príručnej batožine mi príde ako najkokotnejšie riešenie vôbec
Ked uz sme sa ktomu dostali skuste nejake navrhy ako preniest travu lietadlom . Ja som uz pisal ze to aj tak neurobim lebo pre trochu zhulenia sa nebudem riskovat ale rozne napady si preci tam rad
kamarát to vždy robil tak, že si dal sáčok do trenírok... ja by som to určite nedával ani do príručnej, ani do normálnej batožiny, len dakde pri tele... to v rámci eú... mimo eú by som to nebral nikde, ale nehovorím, že sa to nedá vlastne keď lietaš len tu, tak ťa kontrolujú len pri odlete a keby si išiel do usa, tak tam ťa ešte skontrolujú myslím a keby ti to našli, tak záleží od toho, do ktorého štátu si priletel (všade iné zákony)... to znamená, že by ťa mohli nechať (bez trávy) alebo by si si išiel aj posedieť... neviem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ked uz sa pytam tak nechcem aby ste ma odsudzovali ale nema niekdo skusenosti aj s marihuanou? Aj ked ja by som na to asi nemal odvahu ale za opytanie nic nedam
no mám, jednoducho si to jebni do šamónu alebo do kávy, necítia to ani psi(y) ....keď som śiel do francúzska som to mal v šampóne
@3 nie ty koko. nechcem fajcit na kridle ale po dvanasti hodinovom lete budem mat taku chut na cigo ze ma asi jebne a urcite nemam v plane cakat kym ma este odvezu do hotela a potom este hladat kde sa da kupit cigo.
PEACE
@4 s tými šampónmi, kávou, alebo horčicou, whatever... je to pičovina... príručnú batožinu ti žiadne psy aj tak kontrolovať asi nebudú... a že do francúzska? tak vrámci eu máš minimálne kontroly... keby že máš aj koks vo vrecku, tak si v pohode... a šampón nemôžeš mať v príručnej batožine (na tekutiny a nádoby sú dosť prísne podmienky)... sorry, ale šampón/káva s trávou v príručnej batožine mi príde ako najkokotnejšie riešenie vôbec