@jogurtovakultura 10 dni? gratulujem. ale vies o tom ze ak prestanes a naaaaahodou znovu zacnes tak je to este viac skodlive ako keby si neprestala?
@flasha presne tak som reagovala aj ja ked som sa o tom dozvedela. A zopakovala som to predtym ako som zalozila tuto anketu, potom este raz, a naposledy asi pred dvomi minutami....som zvedava, co budem robit, ked dopisem tento koment aj by som mala jeden napad
@jogurtovakultura neboj sa, my ta nesklameme vsetci za jedneho, krabicka pre kazdeho
@jingsavv akyze to den vsetci odignorovali? co je to rucnikovy den? nieco ako den uterakov? a ak chces, ja ti jeden ohen venujem, mam ich snad dvadsat...v kazdych nohaviciach jeden plus v skolskej taske a kabelke plus jeden na balkone a jeden poistny v izbe
@mayo jaaaaaaaaj, jak ti zavidim, vzdy som si chcela zapalit rano v posteli....
@jingsavv lol, to je super ze rucnikovy den...ja som za to aby bol aj den USBciek, potom jahod, den sexu, den deti, den nugatovej zmrzliny, den ocelotov, IKEA den....a MOJ OSOBNY DEN
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@flasha presne tak som reagovala aj ja ked som sa o tom dozvedela. A zopakovala som to predtym ako som zalozila tuto anketu, potom este raz, a naposledy asi pred dvomi minutami....som zvedava, co budem robit, ked dopisem tento koment aj by som mala jeden napad
Naozaj si nemyslím že by to malo nejaký efekt :p
a to s tymi slonami si zabil
@smejkap nezačnem a nezačnem a nezačnem, ale holčiny moje (@flasha :- dajte si aj za mna
hmmm, zamyslim sa....
okej
Idem radsej pohladat zapalovac.
skôr mi trebalo povedať
zapálil som si ešte v posteli, len som predral oči
no nič, keď už som to porušil, tak si idem kúpiť ďalšie
keď mi iné veci nevychádzajú nechajte ma aspoň, nech si zapálim
@jingsavv akyze to den vsetci odignorovali? co je to rucnikovy den? nieco ako den uterakov? a ak chces, ja ti jeden ohen venujem, mam ich snad dvadsat...v kazdych nohaviciach jeden plus v skolskej taske a kabelke plus jeden na balkone a jeden poistny v izbe
@mayo jaaaaaaaaj, jak ti zavidim, vzdy som si chcela zapalit rano v posteli....
boze preco si urobil na tych balkonoch taku zimu...mam na sebe dve deky a teplo mi teda nie je...
Prave som to vymyslela...moj osobny den je 30. februar. Ten je len a len moj.
ale ja neviem, či ma klame kalendár
nie, veď je na ňom 30. február
ani sa nenazdame a uz ho tu mame
ten den na ktory tu kazdy den cakame
ani sa nenazdame a uz ho tu mame
tak často ako kalendár má 30. február
možno že mi to závidíte aj na Vás to raz príde
že sa všetko podarí ...
(by Iné Kafe - 30. Február) xD