Zdravím, hlavne Bratislavčanov ktorí si ručne šúlajú cigarety.. poprípade aj ostatných chcel som sa spýtať kde v BA sa dajú kúpiť najlacnejšie tabaky? Virginia, Domingo, Red Bull alebo Drum? a ešte keby ste mi vedeli poradiť e shop s fakt lacnými týmito t
@grietusha jj ono to tak je asi iba s cigaretami ja napriklad som zas take ochutene dutniky raz kupoval za no neviem uz asi 2 € a potom som ich jednemu videl za 1,80 tie iste uplne
@torpedo08 neviem, mne to príde ako pičina ako, ok, bývam v ČR, tu sú na to všetko fakt kolky (s cigarami neviem ako to je, pretože tie nefajčím), ale myslela som, že cigarety a tabak sú rovnako okolkované aj SVK.
Bohužial nemajú ceny šúlacích tabakov tie isté v obchodoch v BA. Napr kúpim redbull v Centráli v tabaku za 6€ a za 4,20€ v tabaku na obchodnej, ktorý je zarajbaný v uličke a majú na výber z 8smich značiek asi.
neviem ako v BA, ale v BB boli teda ceny rozdielne. nehorázne ceny pýtali za tabak v nákupnom centre a v tabaku v tescu cca o 2-3 eurá menej (konkrétne to bola Virginia, teraz už zdražela aj v tescu). ma to dojalo. ale inak ti neporadím (len som sa chcela podeliť so skúsenosťou )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov