Zdravím, mám teraz takú chvíľku, kedy sa konečne chystám kúpiť si vlastnú vodnú fajku a potrebujem pomôcť s tabakmi. Na nete moc obchodov nie je a keď je, tak je tam také nechutné poštovné, že až Tak ak viete nejakú dobrú stránku na tabaky (tabaky, nie
neviem ako to bude u teba,ale taká malá vodná by mi nestačila,možno sa mýlim ale obsah vyfúknutého dymu závisí aj od vázy podla mňa a tie malinké,to by mi proste nestačilo ..ked sa jedná o tabaky,ja ich hladám od ludí na bazos.sk..alebo iný bazar skús a značka al fakher patrí medzi špičku,podla mna najlepší tabak ,co som aj od inych počul..cena je cca 5e za 50 gramov na tychto bazaroch,co v obchode kupiš za 10e,čiže tabaky jednoznačne od ludí a uhlíky cocobrico,nie tie samorozpalovacie
@Vijja12 no mne na začiatok veru bude stačiť tá malinká, už s ňou mám trocha odfajčené lebo kamoška má tú istú, tak aspoň viem, že aká je
Fíha dakujem inak za radu lebo na bazoši by ma to teda nenapadlo pozerať
Noo ja som tiež rozmýšlala nad samozapalovacími lebo neviem kde by som hentie uhlíky rozpálila
trvá ich dlhšie rozpáliť,na sporáku napr,alebo tryskovým zapalovačom ..potom stačí už len rozfúkať jednu stranu ..ale aspoň nekazia chuť a vydržia aj hodinu a pol ..a ak dobre viem,sú aj zdravšie
prilis male sa cele nehrievaju a celkovo su napicu. Nektore su ok uz pri tych 30 cm ak je dobra konstrukcia ale ideal je medzi tych 50-65cm.
A tu co zozenies su najlepsie tabaky asi al fakher a Mizo od nahly. Nektore prichute ma mizo jednoznacne lepsie ako al fakher, sice nie je taky cisty ale s klascikou nakhlou nejde porovnat. Starbuzz tazke zohnat celkovo v europe za slusnu cenu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
» www.smokeshop.sk/...
tu su super, ale 20e postovne, takze iba ak by si sa dohodla s viac ludmi - » www.smoking-shisha.de/...
Fíha dakujem inak za radu lebo na bazoši by ma to teda nenapadlo pozerať
Noo ja som tiež rozmýšlala nad samozapalovacími lebo neviem kde by som hentie uhlíky rozpálila
a nájdi si na facebooku stránku " Vodná Fajka " Kubec by mal mať po ruke Al Fakher alebo Starbuzz tabaky na predaj.
A tu co zozenies su najlepsie tabaky asi al fakher a Mizo od nahly. Nektore prichute ma mizo jednoznacne lepsie ako al fakher, sice nie je taky cisty ale s klascikou nakhlou nejde porovnat. Starbuzz tazke zohnat celkovo v europe za slusnu cenu.