Ahojte. Neviete niekto o nejakom tablete, ktorý by mi nahradil zošity v škole? Najlepšie veľkosť A4, žiadne vymoženosti ako fotoaparát, rádio wifi...aby sa na to písalo rukou! žiadne klávesnice...a tiež aby som si vedela prezerať všetko čo som napísala...
@adsy len ten posledny som si pozrela ale ved to je tablet co sa zapaja do PC, to nie je tablet PC ale graficky tablet pre ilustratorov.. a nema ani display a pokial ho v skole nebude mat zapojeny do pc prd jej bude platne ze na to moze pisat
btw genius tablet mi zil 2 tyzdne, potom to prestalo reagovat na pero.. shit
Naučiť prstoklad a kúpiť netbook za 200 eur- najlepšie a najefektívnejšie riešenie. Píšeš x krát rýchlejšie ako švabachári rukou a nemusíš vymýšľať s tabletmi.
@adsy ten asus je už zbytočne komplikovaný, s klávesnicou
pri tom druhom je pri všetkých tabletoch uvedené " obraz tablet neukladá a nemožno ho previesť do počítača" a ten posledný ako písala @horepohroma. Ja proste chcem tablet alebo niečo podobné A4-kové, jednoduché, určené iba na písanie rukou a aby mi to aj bez použitia pc vedelo zobraziť a prezrieť si už napísané strany...
@stodvacinkar netbook mám, ale proste poznámky napísané rukou sú poznámky napísané rukou...ľahšie sa mi to potom učí...a navyše na takej chémie kde treba písať vzorce, rôzne značky atď je netbook katastrofa..vlastnou rukou to napíšem oveľa rýchlejšie...ide len o to, že by bolo omnoho jednoduchšie nosiť jeden tablet ako x zošitov.
@wewo a to mi práve nejde do hlavy, že niečo také neexistuje .... veď je to jednoduchšie ako nejaký namakaný tablet s 10-timi funkciami...a pritom aj dosť praktické si myslím...hlavne na predmety ako matika, chémie, fyzika oveľa praktickejšie ako namakaný tablet s klávesnicou....len sa bojím či to vôbec vyrobia..veď to už málo byť hotové a stále nie je
@15matka14 Na ten noteslate by som sa velmi nespoliehal. Z toho popisu to znie ako nejaka bakalarska praca, nie ako realny produkt.
Bohuzial momentalne nie je na trhu nic take ako si predstavujes.
Najblizsie ma k tomu asi Boogie Board Rip (podstatny je ten Rip... NIE bezny Boogie Board), ktory sa ale zatial asi na Slovensku nepredava, cize ho treba objednavat zo zahranicia (napr Amazon)
@hoperpohroma myslím, že holka sa dosť vyzná na to, aby si to dokázala prečítať a porovnať sama, ja som jej len hodil nejaké linky nech si skúsi vybrať
@ao vďaka, ten boogie board rip sa asi najviac približuje noteslate-u. Ja som našla ne nete ale iba ten board, takže vďaka za upozornenie typu rip .. inak..myslíš si, že ten boogieboard rip vydrží 45min písanie poznámok v škole vkuse?...lebo píše sa o tom, že slúži na zaznamenávanie poznámok, náčrty...a je rozdiel napísať nejakú poznámku a napísať nejakú látku z dejepisu, kt. má 2 A4...a ke´d som pochopila dobre...na to sa iba píše a ukladá a nie je tam možnosť zobrazenia už napísaného textu však? Text si viem zobraziť až v pc??
@15matka14 Čítal, tak zbežne. Nechápem na čo ti to je. Aj tak sa to potom budeš musieť učiť z obrazovky, čo je podľa mňa úplne na hovno, alebo si to vytlačiť - ale tak to už si môžeš rovno písať na papier. Klávesnica je jednoznačne najlepšia, word už má dosť blbostí na to, aby si si tam vedela písať vzorce a podobné hlúposti dostatočne rýchlo a ak nie, tak si vezmi papier a tých pár vzorcov si napíš normálne.
Problem je ale s tym zobrazovanim. Zobrazuje len aktualnu obrazovku, ktora sa da ulozit do pamati a nasledne preniest do PC.
Listovat ulozenymi obrazovkami v zariadeni nejde.
Apropo netbook: Ten ma hlavny problem vo vydrzi baterky (a komforte pouzivania). Netbook co vydrzi 7-8 hodin denne je dost utopia. V cenach porovnatelnych s takymto tabletom dvakrat tolko.
O tom, ze by ho trebalo kazdodenne nabijat ani nehovoriac
ja by som siel do tabletu, ktory ma aj klavesnicu. imo je naj asus transformer » www.qcomp.sk/shopping/produc... alebo ak mas mensi budget, tak mozno by stacil aj daky archos alebo podobne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
» www.tabletstore.sk/tablety-boogieb...
» www.cshop.sk/product/tablet-...
btw genius tablet mi zil 2 tyzdne, potom to prestalo reagovat na pero.. shit
pri tom druhom je pri všetkých tabletoch uvedené " obraz tablet neukladá a nemožno ho previesť do počítača" a ten posledný ako písala @horepohroma. Ja proste chcem tablet alebo niečo podobné A4-kové, jednoduché, určené iba na písanie rukou a aby mi to aj bez použitia pc vedelo zobraziť a prezrieť si už napísané strany...
Bohuzial momentalne nie je na trhu nic take ako si predstavujes.
Najblizsie ma k tomu asi Boogie Board Rip (podstatny je ten Rip... NIE bezny Boogie Board), ktory sa ale zatial asi na Slovensku nepredava, cize ho treba objednavat zo zahranicia (napr Amazon)
Ale ak nevieš prostoklad tak je to všetko jedno. Len mi potom príde celá idea elektronického poznámkovania no....vadná.
Charge Life: Standby Time: 60 days; Usage Time: 1 week (typical usage)
Problem je ale s tym zobrazovanim. Zobrazuje len aktualnu obrazovku, ktora sa da ulozit do pamati a nasledne preniest do PC.
Listovat ulozenymi obrazovkami v zariadeni nejde.
Apropo netbook: Ten ma hlavny problem vo vydrzi baterky (a komforte pouzivania). Netbook co vydrzi 7-8 hodin denne je dost utopia. V cenach porovnatelnych s takymto tabletom dvakrat tolko.
O tom, ze by ho trebalo kazdodenne nabijat ani nehovoriac