Ahojte Vedel by mi niekto poradiť nejaký schopný tablet v cene do 100 eur viac by som na to minúť nechcela. Prosím napíšte, ak máte nejaké podobné skúsenosti s tabletmi v tejto cenovej relácií. Ď.
v tejto cenovej relacii, no to bude trosku spomalene.., ale ked to chces len na citanie a maximalne pozeranie filmou tak moze byt a aj to moze niekedy seknut.
@5 a ešte filmy/seriály to zvládalo bez problémov ale inak naozaj nič priebojné.. klávesnica dosť často nereagovala či už dotyková alebo dokúpená a pripojená cez USB.. wifi to slabo chytalo a dosť často vypadávala.. občas blikal a zrnil display a zadok pomerne za krátky čas začal vrzúkať.
A to som ho mala tak 2-3 mesiace .. zaobchádzanie slušné podotýkam.
..a odišiel mi vstup na nabíjačku.
A ked sme pri tom, výdrž mal tak tri a pol hodiny max.
@dconan Nie každý má financie, aby si niečo také mohol dovoliť ja síce brigádujem ale nechcem utrácať toľko peňazí. Takže preto som si stanovila takýto limit som nenáročný užívateľ.
@8 taku blbost adsej nerob to uz radsej nieco ine, ja osobne mam lenovo A2109, vydrz baterie 10-20hodin, zalezi na tom co robim a co vsetko mam pustene.
@kikusqa205 no s hrami to bude asi trosku problem... ale na dokumenty ako som pisal to je uplne v pohode. ale znacku goclever si radsej nekupuj. Skor prestigio tie byvaju aj v takej cenovej relacii, pripadne aj lenovo ak bude za taku cenu...
@dconan tak kde zacat... len 7´´ displej, to mne sa zda tak malo ze tam clovek ledva vidi, minimalne 8 treba na tablet.... , nema HDMI, SDkartu atd... teda aj ako spominas slabsia baterka. a tych 16gb to neni az tak vela a ta 32 je taka draha, ze to radsej nieco ine.
@kikusqa205 Za 100€ normálny tablet nekúpiš, všetko sú to vyslovene čínske pomalé shity so slabým hardwarom ... Skorej by som pokukal bazáre po nejakom slušnejšom staršom modeli (od Samsungu , ale Prestigio nie je zlé a sú cenovo dostupné)
@mefistofel keby som bral osobne tablet tak Nexus 10 ja len ze bol financny limit, jasne ze ma svoje nevyhody 7 ale je to Nexus... Mam Nexus 4 a ten mobil je proste inde ako ostatne.
ak si ešte pár eur priplatíš, zoženieš aj už vyššie spomínaný nexus 7, skvelý tablet a v podstate jediný u ľudí úspešný android tablet, práve vďaka veľkosti..určite nekupuj lacné šmejdy, škoda peňazí..
@kikusqa205 tak to si mozes kupit jednine nejaky shit, ktory sa stale kazi, zasekava, nevydrzi,... dobry schopny tablet do 100 eur nezozenes ani na ciernom trhu...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ale na nejaké nenáročné hry a nenáročné používanie netu v pohode.
A to som ho mala tak 2-3 mesiace .. zaobchádzanie slušné podotýkam.
..a odišiel mi vstup na nabíjačku.
A ked sme pri tom, výdrž mal tak tri a pol hodiny max.