Keďže s myšou sa dosť zle kreslí, rozhodol som sa kúpiť si tablet (na kreslenie v corel painter x/photoshop) Pozeral som na internete a našiel som takýto za 33€ : novypocitac.sk/tablety/genius-tablet-g-pen-f350-3x5
a ked dokazes nasetrit 30 ecok dokazes nasetrit aj 300, len ti to bude trvat ovela dlhsie. ale ten tablet si URCITE NEKUPUJ! ked tak si radsej tych 30 e nechaj.
a ked ta nezaujimaju negativne nazory, nezakladaj forum.
@malapohroma ma pravdu. take lacne ta len odradia. ja mam presne ten co si daval link. mam ho uz asi tri roky. pred dva a pol rokom som na neho nieco polozil a odvtedy tam je na nom akasi "jazva" a teraz ked cez tu "jazvu" prechadzam, tak mi uplne odhadzuje kurzor. taky tablet ti staci tak na mspaint, na photoshop ako ho pouzivam ja je moc necitlivy a co ja viem co este.
ked tablet tak poriadny ale ten display si myslim netreba. ak mas velky monitor (napr iMac 27) tak ti taky bez displaya staci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
nielenze sa po 2 tyzdnoch pokazil
bol by nahovno aj keby fungoval
setri setri a kup si potom wacom s displayom
takyto tablet zaciatocnikov len odradi! (blee) doteraz mam radsej mys ako jeho
by the way, vieš čo to je photoshop (okrem toho že to je program na kreslenie
» www.alza.sk/wacom/v1465.htm...
a ked dokazes nasetrit 30 ecok dokazes nasetrit aj 300, len ti to bude trvat ovela dlhsie. ale ten tablet si URCITE NEKUPUJ! ked tak si radsej tych 30 e nechaj.
a ked ta nezaujimaju negativne nazory, nezakladaj forum.
ked tablet tak poriadny ale ten display si myslim netreba. ak mas velky monitor (napr iMac 27) tak ti taky bez displaya staci.
» www.alza.sk/wacom-bamboo-to...