blížia sa Vianoce a mňa rodičia stále otravujú a pýtajú sa, že čo chcem .. tak som rozmýšlala nad tabletom.. myslíte si, že sa to oplatí? alebo je to len taká blbostička
Podla mna sa to aj celkom oplatí. Podla toho na čo to chceš. Ja mám tablet a som na ňom oveľa častejšie než na compe alebo notebooku. Hlavne ked som v posteli alebo niekde idem na celý deň tak si ho zoberiem a je to celkom dobre skladovateľné. Aspon pre mna je to super vec
keď už chceš nejaký tablet, tak rozmýšľaj nad nejakými výkonnejšími, lebo ak kúpiš lacný šmejd, tak sa ti to v žiadnom prípade neoplatí...
ja by som tiež rád tablet pod stromček
tablet na vianoce? nezda sa ti to byt trosku moc? ja si od rodicov pytam knihu alebo platno ..nuž pre niekoho su vianoce casom rodiny a lasky pre inych mobilov a inej elektroniky za stovky eur..
Na tablete som obrovsku vacsinu casu a ntb pouzivam uz len zriedka. Aj ked niekam cestujem a chcem ist nalahko, kde potrebujem (aj) pracovat, beriem si len tablet.
Ešte pred nejakým časom som nechápal čo každý vidí na tom tablete ale teraz by som bol rád keby ho mám (hlavne keď robím s notebookom divné akrobatické čísla, prípadne mi horí brucho....
Je to praktická vecička na prácu a zábavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
spýtaj sa, či aj mne nekúpia niečo
ja by som tiež rád tablet pod stromček
porozmyslaj co na tom hlavne potrebujes hlavne potrebujes a rozhodni sa podla toho
Na tablete som obrovsku vacsinu casu a ntb pouzivam uz len zriedka. Aj ked niekam cestujem a chcem ist nalahko, kde potrebujem (aj) pracovat, beriem si len tablet.
Je to praktická vecička na prácu a zábavu