v prípade extrémnych situácií stratenia hlavy je to lepšie, ako kočíkovať. ale nemala by sa užívať často (raz za rok je podľa mňa už veľa), má v sebe veľmi vysokú a telu škodlivú dávku hormónov...
@trdelniiiq samozrejme, na kazdu to ma iny vplyv.. ja len hovorim z mojich vlastnych skusenosti.. aj ked u mna ten rozhodeny cyklus moze mat za nasledok aj alkohol a prebdene noci
Naštastie ešte žiadne.Ale treba aj predtym mysliet na možne rizika takže aspon ten kondom je zaklad. ale dobre by bolo predpisat si hormonalnu antikoncepciu čo ta však nechrani na 100 percent ,ani kondom ale chrani pred pohlavnymi chorobami.10percentne nieje nič ale je lepšie urobit vopred opatrenia ak by nahodou..
ked musis,tak musis pre istotu, ked sa cosi roztrhne je drah ako svina, ale ak ti ju ma kto kupit... a ja som mala len mesiac ci dva nepravid. ms... inac nic...ale urcite sa neoplati viac x ako raz za rok si myslim...lebo je to hormonalna svina
Moje skúsenosti? Bála som sa, ako všetky ženy, ktoré čítajú odstrašujúce diskusie, ale všetko bolo úplne OK. Jediné, čo som cítila bol tlak v prsiach.
Ale každá žena má iné prejavy. Asi "najhoršie" je však meškanie menštruácie, čo sa dá prežiť vzhľadom na to, že vás tá prťavá medicína ochráni pred neželaným tehotenstvom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Ale každá žena má iné prejavy. Asi "najhoršie" je však meškanie menštruácie, čo sa dá prežiť vzhľadom na to, že vás tá prťavá medicína ochráni pred neželaným tehotenstvom.