1.Ženy, koľko krát ste užili v živote tabletku PO?
2.Myslíte, že existuje spôsob, ako sa následne po užití tohto ,,svinstva" dá to veľké množstvo hormónov z tela odstrániť? (určitým detoxom alebo podobne)
Raz musela priateľka užiť keď náhodou zrovna v najhoršom momente sa roztrhol prezervatív a dostala celú "dávku" Vtedy sme sa zasmiali na tom a som povedal, že ako pre istotu ju pome kúpiť a spapáš i keď som to chcel nechať na osud či bude v tom alebo nie
raz som to mala a nemôžem povedať, že by som sa potom cítila nejak nepríjemne, resp. ja mám menštruačný cyklus beztak rozbombardovaný a iné vedľajšie účinky som nezaregistrovala, čiže som nejak extra -nedetoxikovala-
ale po prečítaní toho príbalového letáčika som si povedala, že už nikdy viac to v sebe nechcem
boha raz asi pred 2 mesiacmi a myslela som ze sa rozpustam zaziva alebo neviem ako strasne ma bolelo brucho v noci no na moje prekvapenie som potom uz absolutne nic nepocitovala, nemam nic rozhodene, aj naladu som mala ok proste vsetko v poho takze predpokladam ze to na mne nezanechalo nejake nasledky
Asi 3x, kedze uz xyz rokov mavam pravidelne sex, tak sa to nazbieralo kktske durexy, prisambohu
A netvarim sa ze je to zdrave, ale kyanid to tiez nie je. Moje telo s tym nemalo ziaden problem (okrem extra unavy den po tom co som to brala), ani cyklus mi to vobec nerozhodilo. Dnesne zeny su na vsetko prehnane citlive
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale po prečítaní toho príbalového letáčika som si povedala, že už nikdy viac to v sebe nechcem
A netvarim sa ze je to zdrave, ale kyanid to tiez nie je. Moje telo s tym nemalo ziaden problem (okrem extra unavy den po tom co som to brala), ani cyklus mi to vobec nerozhodilo. Dnesne zeny su na vsetko prehnane citlive