Chcela by som sa opýtať, či niekto z vás berie tabletky na pamäť, a či pomáhajú... Ja v poslednej dobe keď sa učím tak v pohode viem, ale keď príde písomka, tak mi všetko vypadne a len sa snažím nejako opisať niečo od niekoho lebo fakt zabudnem všetko čo
mala som tri jednotky a jednu dvojku takze urcite aj to mi dopomohlo, ale tak 4 dni som sedela cely den nad slovencinou a 4 dni nad ekonomikou a pravidelne som chodila na doucko z uctovnictva.
hlavne mám pocit dosť stresuješ, takže problém bude tam.. nie v pamäti.. zachovaj kľud a snaž sa zachytávať podstatné.. rob si výpisky alebo niečo. snaž sa v tom nájsť logiku (ako to ide, niekde nejestvuje).. hlavne kľud..
daj si nejaky alkoholik(ale sa neopi). Snaz sa ucit od 12(00) - 02 vecer (ludia dakedy mali dvojfazovy spanok a medzitym robili to co ich bavilo, napr vzdelanci studovali atd.) Samozrejme nato treba chodit spat o 9:00 vecer a vstavat mozes jak chces potom.
@herooo31 cez vianočne prazky som ju fajčievala ale to aby som sa iba odreagovala a tak.. na stres mne by take niečo isto nepomohlo lebo ja sa poznám :/ to by som musela prisť do školy jak nakurena veverička aby som nestresovala..
@miso16211 no ja mam zase ten problem že ked idem spať tak idem o 11 lebo vtedy si dokažem zopakovať naspamäť čo viem, lebo ked idem skôr tak neviem ani zaspať ani si zopakovať.. tak som si už na to zvykla od prvého ročníka na strednej čo som :/ aj ked dakedy uvažujem že si nastavim budiček aspon o 4tej rano aby som si zopakovala ale nesom schopna sa ani z postele postaviť taka som unavena.. pre mna zabijak stavať rano o 6 tej :/
@plarika no ja praveže neviem.. pociťujem stres ale taky normalny, že proste viem ale nie všetko.. a jak da otazky tak uplne okno a to sa odzrkadli aj na mojich znamkach na vysvedčení.. nikdy som nemala jednotky.. mne stačili aj dvojky aj trojky ale teraz asiii budu aj štyrky 1 alebo 2 .. to mi nevadí,, ale vadí mi to proste, že nikdy si nič neviem zapamätať aj doma jak sa učím, tak si musim vetu zopakovať aj 5 krát.. a dakedy mi stačilo 2 krat a som vedela
@plarika noo keby som bola bifľoška ta mam same jednotky ako niektore z našej triedy... ta ked si neviem zapamätať raz jednu vetu tak musim si ju prečitať viac krat aspon 3 krat a potom ju už viem.. ale to len take vety čo fakt ich nechapem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
mala som tri jednotky a jednu dvojku takze urcite aj to mi dopomohlo, ale tak 4 dni som sedela cely den nad slovencinou a 4 dni nad ekonomikou a pravidelne som chodila na doucko z uctovnictva.
benosen si davam ked to uz nezvladam alebo nejake homeopatika volnopredajne by si mohla skusit...ginko si myslim ze netreba
Dával som si pred skúśkami, keď som sa potreboval učiť, troška to pomohlo, ale žiadne zázraky.
Kombinoval som to preto vždy s kolektívnou podoprou spolužiakov, ťahákmi a inými zlepšovákmi