baby, mate skusenosti s tabletkami na zvacsenie prs? vcera som videla v telke reklamu na nejake prirodne tabletky s fytoestrogenmi... tak by ma zaujimalo, ci to ozaj funguje... nepribera sa potom vo vseobecnosti vsade z nich nielen na prsiach? a ma to dl
fytoestrogeny su pre zeny v menopauze na zmiernenie ich stavov a vyrovnanie hladiny hormonov v tele, to ze ci to pomoze nejak mlademu dievcatu pochybujem, bralo to jedno dievca co poznam a ona sice nabrala na prsiach, ale pribrala aj na bruchu, zadku a stehnach......
reklamam by som neverila, to mozes rovno verit aj babskej rade s cibulou
ludia pre boha, ved tu sa nikto nepytal na vase nazory ale na vase skusenosti. baba nemusi mat nizke IQ aby bola nespokojna so svojim telom. nikto z vas tu nema ani tusenie preco sa @everhad pyta tuto otazku. skuste chvilku nesudit inych.
Neverila by si, ale je veľmi praktické mať malé prsia. Neobiješ si nim hlavu keď bežíš a keď budeš staršia, nebudeš si po nich šliapať.... Nechaj to tak, radšej pevné lentilky, ako vyťahané lajdáky.
netuším ako funguju, ale ja by som to ani neriešila, počkaj až keď budeš mať bábo, aké budeš mať cicky... vždy je lepšie mať menšie za mlada a potom po dieťati také normálne, ako mať Cčka a potom ovisaky
Som odborník na tieto problémy, ženského rázu, v prípade že by ste sa chceli ohľadom tejto témy dozviedieť viac potrebujem podrobnú fotodokumentáciu, ktorú mi zasielajte na e-mail sqad@pobox.sk , do pošty pripíšte Vaše kontaktné informácie. Následne Vás kontaktujem a všetko Vám podrobne vysvetlím. Samy sa rozhodnete na základe môjho doporučenia, ako budeme vo Vašom prípade zväčšenia pŕs pokračovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
reklamam by som neverila, to mozes rovno verit aj babskej rade s cibulou
niektoré kamarátky také dačo brali, ale fakt ti neviem povedať
Inak reklamy a mastičky,tabletky sú shit ..jedine tak plastika je najúčinnejšia
Ale preboha načo ničiť prirodzenosť ? určite si krásna aj bez poprsia veľkosti D či aké to chceš
ty svina kto sa ta pytal na tvoj nazor?