@anjelik107 ja sa len smejem, že sa mi to raz stalo, keď sme takto deckám zobrali sladkosti do kuchynky a potom sa na ne zabudlo a my keď sme robili poriadok na konci tábora, tak nám ostala plná šopa sladkostí
a je to fakt vždy potrebné robiť takéto opatrenia, keď majú celý deň program a nepotrebujú sa s nimi hrať?
a u nás sú častokrát rodičia, ktorí si chcú každý deň zavolať s ich dieťaťom, lebo to tak proste chcú...a nepotrebujú volať s vedúcim, alebo volať len v stanovenú hodinu
zas ďalšia vec je, keď máš podozrenie, že by sa v tábore mohlo niečo ukradnúť...vtedy asi treba brať veci do trezoru, pre istotu ale tak neviem...vo všeobecnosti nerada deťom beriem veci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a je to fakt vždy potrebné robiť takéto opatrenia, keď majú celý deň program a nepotrebujú sa s nimi hrať?
a u nás sú častokrát rodičia, ktorí si chcú každý deň zavolať s ich dieťaťom, lebo to tak proste chcú...a nepotrebujú volať s vedúcim, alebo volať len v stanovenú hodinu
zas ďalšia vec je, keď máš podozrenie, že by sa v tábore mohlo niečo ukradnúť...vtedy asi treba brať veci do trezoru, pre istotu ale tak neviem...vo všeobecnosti nerada deťom beriem veci
ale ja som mala vážny záujem s tým niečo robiť, a nejakosi to zmizlo