Tagnite tu dakoho z birdzu, koho máte a radi, je vám sympatický/á, prípadne obdivujete a podelte sa s nami prečo Je jedno či a ako toho človeka poznáte
Viem ž e je to trochu odvecu ale vidím, že sa tu ludia hadáju tak som malá chuť tu rozšíriť aj
tagol by som forte lenže netagnem .. lebo vlastne ani neviem prečo ma zaujala najviac na B .. a to som pritom úplne iná kategória ..
konkrétnejšie obyčajný pedofil a škaredý chlap, okrem toho, že mám rád bielu farbu ofc
@forte ona je proste čislo @hoperpohroma lebo pise krasne poeticke statusy ked práve nevyznava lásku felicií A je zaujímava, nejde s davom a je milá @anitchka skvela baba mila, taku chcem keby som chlap @sajurisan obdivujem jej styl, postavu, macku, fotky, všetko @weird proste obdivujem jej kostru @kittyboo obdivujem jej mejkapove kreacie @Juicyduffis tiež robí prekrásny mejkap na samouka @Glamorous obdivujem jej milostný život a jej kostru @amikadze ona je v pohode, len nie sme na rovnakej vlne @lawey aj ona je v pohode, len sme v iných svetoch @Carpathian to je asi najviac v pohode chalan tu @Maykky je tiež fáájn
tieto tagovačky som už dosť veľakrát vypisovala a tí ľudia vedia ako ich obdivujem, miestami zbožňujem, mám rada a čoprečoako, čiže im touto cestou všetkým posielam úúúúsmev :happy:
@elemia lebo mi chýba! @lawey lebo mi chýba! @burble lebo v poslednej dobe je ochotná počúvať moje nočné výlevné kokotiny a bola so mnou na The Room @blackrisq lebo po mne hádže lóve
väčšine takých sa hanbím to priznať, otagujem iba @sumivybanan , lebo je to najsuper osoba a zároveň jediný človek z birdzu, s ktorým som sa stretla IRL viac ako 1x a u ktorého doma som viac doma ako u seba v dome :happy:
inak ale vymenujem všetkých, ktorí mi kedykoľvek pomohli, alebo som sa s nimi stretol, alebo ma nejako zmenili a tak
@baldr (ktoré si to asi neprečítajú, nechodia sem veľmi, ale u štvrtiny z nich som ako doma) @storm8 lebo som vďaka nej zažil ťažké srandy @kiksauri tak už by bola hanba ju tu netagnúť keď žijeme pod jednou strechou (doslova, na podkroví, hue) @doyouhearme tam je toho viac, je to taká tragikomédia ale som rád že sa teraz bavíme @warble pre ňu raz možno navštívim Kežmarok @malamimmi nebudem sa tváriť, že sa nič nestalo, aj ona mala na mňa vplyv @sugy1 a @carpathian , najfellowovejší asoiaferi, aj keď viem, že je vás viac out there @aprilynne za krásne kresby na isketchi (k isketchu môžem pripísať aj @vitocorleone - stále si pamätám manekýna -, @tasha5@igorv@bozejazabudamktosnamiestehra )
a teda @nataly005 má najkrajší úsmev na birdzi @hoperpohroma ďakujem za peknučký birdz @ps102 lebo chodí s cigáňma tenis hrať @violinkenneth a jej gifká mi chýbajú
a ja neviem, keby som veľmi chcel, ešte si spomeniem na viacero, no som hladný
Ja by som oznacil aj, ale vela je tych ludi a nechce sa mi tu vypisovat take ody, tak len napisem, ze vy viete, ktori to ste, ved si piseme a asi by som si nepisal s niekym, kto podla mna nema uroven.
Nuz dobre teda: @3 @relieforsaddist lebo je to super clovek @davidkq lebo je tiez super
Potom dvaja s ktorymi zabijam noci ked nemozem spat : @melancholik pekna hudbicka @badsam lebo ma bavi citat tie strasne blogy a pretoze sa mi snivalo ze dwightmccarthy mi volal
No a @sianagirl245 lebo ju tu najlepsie poznam a nikto by ju zas netagol
@bebekex bo je jediná osoba za posledné dva roky s ktorou som sa zoznámila cez net a sadla mi neviem či aj ja jej, možno jej dojdem otravná ale budem ju volať na pivo furt
@matwejo pán optimista, čo sa mi furt jebal do zlej nálady úchylák jak sa patrí a pivný partner na pohľadanie
a vie zabiť osu holou rukou!
@octoberbutterfly - to hádam ani nemusím rozpisovať jedna z mála osôb, ktorej som napísala, že ju potrebujem a ona sa dotrepala z inej dediny aby sa so mnou opila a doniesla mi aj muffiny! na to nikdy nezabudnem
potom dve osoby tu už nie sú, čiže zbytočne tagovať
@sisi092 tajná láska na B @anitchka dievča s veľmi peknou fotkou na table, pri ktorej sa rád zastavím @kolpo morálna podpora pod statusmi v maturitnom období @carpatihan nepíšeme spolu, ale tak z taggov pod príspevkami som vydedukoval to, že máme spoločné cvičenie & thaibox predpokladám 8) @bejak to je osobitná kapitola (v dobrom) @p5ka má u mňa + za toho Challengera @ririnavy pre mňa je to určite jedno z najviac sympatických dievčat na B :-S
@maykky akože kmu každemu si napisal cosi pekne a ku mne take že osobitná kapitola.. to vyznie blbo! :/ ale dakujko @ririnavy pekné žiena, ktoré ma vždy poteší komentom @sushivo ja by som ta chcela spoznát normalne @maykky ta tagnem 2krat lebo si osobitná kapitola 2 (v dobrom) @sechs on musí byť dobrýý muž veeľmi a je uplne najviac sympoš! Z neho žiari cosi čo mi vypaluje oči! @lullusmassacre navždy v mojom ♥ @bejak najviac sympatické dievča z birdzu!! @greyness to je moj vzor pre môj budúci krásny vzťah.. a fandím jej @frenkie477 môj martinský parťák..
@rifla Lebo som zistil, že songy ktoré mi posiela sú fajnové :3. Lebo je super v tom, že zastáva tradičné hodnoty a teda morálne hodnoty ma úplne kdesi inde jak 98% dievčat ktoré poznám. A ešte preto, lebo hrá vo Virtuose, hrá super na husle a super sa mi s ňou volá!
@likjul Lebo proste celá stredná spolu a prakticky nerozlučná dvojka
@kikusana Lebo je to super kamarátka už od škôlky!
@method tak pise sa zee "Je jedno či a ako toho človeka poznáte" no a sice ta nepoznam ani ty mna ale celkovo mas sympaticke posobenie tak... dobre ranko
a ja som too lazy na tagovanie, ale isto tí čo tagli mňa a všetci mačkoľúbitelia, got ľúbitelia a inteligentní ľudia (nie, nieje ich tu tak veľa ako sa môže zdať pri anketách o IQ)
@warble@forte mna asi prvykrat niekto tagol pri niecom takomto!! weee :happy:
ja si volim teba @slif aj ked mi nie si vobec sympaticka a nemam jediny dovod ta obdivovat, ale niekedy sa ti podari poslat v pohode gifka :-S a preto ta nikdy nechcem stratit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
126 komentov
Najkrajší párik na B.
@erjedna a @rockafella
Nakolko su to evidentne vyrovnani chlapi so spravnymi nazormi..takych uz dnes vela nie je.
@sugy1
@warble
@riskozvychodu
@doyouhearme
@lemontreegirlyesyours
@simka1311
@greyness
@pijemzelenycaj
@hotaru
@nicolkaa
a nechce sa mi vraviet prečo, proste preto
konkrétnejšie obyčajný pedofil a škaredý chlap, okrem toho, že mám rád bielu farbu ofc
@hoperpohroma lebo pise krasne poeticke statusy ked práve nevyznava lásku felicií A je zaujímava, nejde s davom a je milá
@anitchka skvela baba mila, taku chcem keby som chlap
@sajurisan obdivujem jej styl, postavu, macku, fotky, všetko
@weird proste obdivujem jej kostru
@kittyboo obdivujem jej mejkapove kreacie
@Juicyduffis tiež robí prekrásny mejkap na samouka
@Glamorous obdivujem jej milostný život a jej kostru
@amikadze ona je v pohode, len nie sme na rovnakej vlne
@lawey aj ona je v pohode, len sme v iných svetoch
@Carpathian to je asi najviac v pohode chalan tu
@Maykky je tiež fáájn
a zatial ma napadlo tolkoto
a tagnem seba, lebo nikto iny to nespravi @sapphirizing @afew @iloveit lol
este niekto by sa rad tesil ze ho lubim?
a aj ostatným, všetkým! :happy:
@lawey lebo mi chýba!
@burble lebo v poslednej dobe je ochotná počúvať moje nočné výlevné kokotiny a bola so mnou na The Room
@blackrisq lebo po mne hádže lóve
inak napriek tomu, ze tu ma na teba vela ludi nervy tak ja si myslim, ze si tiez super.... a rada citam tvoje statusy napriklad!
si ma potesila!!!!!
a ja mam rada vsetkych !
@otvoreneokno @blanc @forte @h8u @zelinka @anitchka
ale je tu viacero sympaťákov 8)
A ja nebudem asik tagovať lebo ja mám všetkých rád, teda okrem birc chujov a tých ktorí nemajú radi mňa hihi :happy:
Alebo teda tagnem aspoň zopár
@blanc lebo vie mať pekný torpedovýraz a často si vzájomne reagujeme na foreva eloun statusy hih
@hoperpohroma lebo sme mali obe navlečené desigualskvosty mám rada jej statusy o manke
A neviem ci mam tagovat @weird a @nicolkaa -u lebo pri ich fotkach dost plakam ale su mi sympaticke, tak ich tagnem
@nenavidim zrobeu super aleksveci a narozdiel od väcsiny muzskeho osadenstva bircu nehejtuje moju aleks maniu
@PS102 je super, aj toho tagnem
A neviem uz
Vseckych vas lubim, cau
inak ale vymenujem všetkých, ktorí mi kedykoľvek pomohli, alebo som sa s nimi stretol, alebo ma nejako zmenili a tak
@baldr (ktoré si to asi neprečítajú, nechodia sem veľmi, ale u štvrtiny z nich som ako doma)
@storm8 lebo som vďaka nej zažil ťažké srandy
@kiksauri tak už by bola hanba ju tu netagnúť keď žijeme pod jednou strechou (doslova, na podkroví, hue)
@doyouhearme tam je toho viac, je to taká tragikomédia ale som rád že sa teraz bavíme
@warble pre ňu raz možno navštívim Kežmarok
@malamimmi nebudem sa tváriť, že sa nič nestalo, aj ona mala na mňa vplyv
@sugy1 a @carpathian , najfellowovejší asoiaferi, aj keď viem, že je vás viac out there
@aprilynne za krásne kresby na isketchi (k isketchu môžem pripísať aj @vitocorleone - stále si pamätám manekýna -, @tasha5 @igorv @bozejazabudamktosnamiestehra )
a teda @nataly005 má najkrajší úsmev na birdzi
@hoperpohroma ďakujem za peknučký birdz
@ps102 lebo chodí s cigáňma tenis hrať
@violinkenneth a jej gifká mi chýbajú
a ja neviem, keby som veľmi chcel, ešte si spomeniem na viacero, no som hladný
Milé že ma tu niekto označil, dnes hráme tiež
a ešte možno @ameryka a @silviaaa a ofc @lemontreegirlyesyours (spolusediaca, i keď dnes bola mešuge)
@flussica lebo...
ale nesce sa mi, šelikto okrem týchto slečien mi je sympatický.
dobrí ste, ľudia birdzu! : )
ja mam rada @tikalok -a lebo sa uplne nenapadne vyparil odtialto bez akychkolvek teatralnych vylevov!
@3
@relieforsaddist lebo je to super clovek
@davidkq lebo je tiez super
Potom dvaja s ktorymi zabijam noci ked nemozem spat :
@melancholik pekna hudbicka
@badsam lebo ma bavi citat tie strasne blogy a pretoze sa mi snivalo ze dwightmccarthy mi volal
No a @sianagirl245 lebo ju tu najlepsie poznam a nikto by ju zas netagol
@matwejo pán optimista, čo sa mi furt jebal do zlej nálady úchylák jak sa patrí a pivný partner na pohľadanie
a vie zabiť osu holou rukou!
@octoberbutterfly - to hádam ani nemusím rozpisovať jedna z mála osôb, ktorej som napísala, že ju potrebujem a ona sa dotrepala z inej dediny aby sa so mnou opila a doniesla mi aj muffiny! na to nikdy nezabudnem
potom dve osoby tu už nie sú, čiže zbytočne tagovať
a tých čo nepoznám osobne
@grietusha
@klaudiqaaa
@greyness
a to stačí zvyšok birdzu ma má bloknutú
ale tolko ritolezstva pokope som dlho nevidela
a nikoho tu neobdivujem uz len z principu, lebo tu precenovanost fici a tych co obdivujem, ked su nahodou aj na B, poznam osobne a to je uz ina vec
@anitchka dievča s veľmi peknou fotkou na table, pri ktorej sa rád zastavím
@kolpo morálna podpora pod statusmi v maturitnom období
@carpatihan nepíšeme spolu, ale tak z taggov pod príspevkami som vydedukoval to, že máme spoločné cvičenie & thaibox predpokladám 8)
@bejak to je osobitná kapitola (v dobrom)
@p5ka má u mňa + za toho Challengera
@ririnavy pre mňa je to určite jedno z najviac sympatických dievčat na B :-S
A @pijemzelenycaj a @blanc a aj @glamorous a @overexcitedgirl a @endlessdark kvoli blogom, ze citali/pisali pekne komenty k nim ked som este viac pisala...a aj @greyness a taak
nežiarli hneď
tvoje blogy pre mna boli, su aj budu najlepšie, čo som tu kedy čítala, zanechali vo mne najviac emócií.
@ririnavy pekné žiena, ktoré ma vždy poteší komentom
@sushivo ja by som ta chcela spoznát normalne
@maykky ta tagnem 2krat lebo si osobitná kapitola 2 (v dobrom)
@sechs on musí byť dobrýý muž veeľmi a je uplne najviac sympoš! Z neho žiari cosi čo mi vypaluje oči!
@lullusmassacre navždy v mojom ♥
@bejak najviac sympatické dievča z birdzu!!
@greyness to je moj vzor pre môj budúci krásny vzťah.. a fandím jej
@frenkie477 môj martinský parťák..
@Expresia a @Bansky ...ách,tie blogy. Ani jeden som zatiaľ nepremeškala.
@Tomias ..pretože baskééééét žijééé v našich srdciach.
Atď.
@rifla @kikusana @likjul
@rifla Lebo som zistil, že songy ktoré mi posiela sú fajnové :3. Lebo je super v tom, že zastáva tradičné hodnoty a teda morálne hodnoty ma úplne kdesi inde jak 98% dievčat ktoré poznám. A ešte preto, lebo hrá vo Virtuose, hrá super na husle a super sa mi s ňou volá!
@likjul Lebo proste celá stredná spolu a prakticky nerozlučná dvojka
@kikusana Lebo je to super kamarátka už od škôlky!
@willbebetter
@hoperpohroma
@greyness
@aprylinne
@warble
@amikadze lebo hoci sa mi velmi aj s alpynusom istu dobu nepozdavali, nejak sa moje pocity zmenili
@method
@genksta
@hellium
@igorV
dakujem za mile tagnutie
...dotrepem sa kedykoľvek, keď ma budeš potrebovať hoci aj do Ba! a to bolo vtedy to najmenej...
(a inak je super mat viac nickov
A mnoho dalsich, oni vedia a dovod je lebo axe
taká príjemná ranná notifikácia ďakujem, majte pekný deň! :happy:
@warble @riskozvychodu @pijemzelenycaj ďaku, ste milí, nikdy sa mi to ešte nestalo
a ja som too lazy na tagovanie, ale isto tí čo tagli mňa a všetci mačkoľúbitelia, got ľúbitelia a inteligentní ľudia (nie, nieje ich tu tak veľa ako sa môže zdať pri anketách o IQ)
lebo je super.
ach jaj ale nick si meniť nebudem!
ja si volim teba @slif aj ked mi nie si vobec sympaticka a nemam jediny dovod ta obdivovat, ale niekedy sa ti podari poslat v pohode gifka :-S a preto ta nikdy nechcem stratit
ale ty vieš že ťa mám strašne moc rada si najväčšia internetová kamoška akú som mala si môj jednorožec
@riskozvychodu vidieť ho každý deň v trenkách ..časom by ste si asi zvykli ..brat z povolania
sympatikuš mi je @hoperpohroma
aj @georg21 je fajn
mám girl´s crush do @weird a @jessiqa
@tosom skvelý to človek
A tagujem este aj ja:
@method
@antifunebracka lebo je naj kamko ^_^
@melancholik ...proste ho mám rada
@flame kamoška
á @foxhound lebo mi chýba tu!
aa ešte veľa ľudí tu obľubujem a sú mi sympatickí, no nechce sa mi tagovať všetko..už aj tak som tagla viac ako som chcela
@sechs ! lebo on je riadne super!
A mám tu rád všetkých rovnako, nikoho tu osobne nepoznám...
A ty?