» postimg.org/image/3yd6yxyd1...
Jednoducho pretlačíš ťahák na pravú stranu dvojhárku, z ktorej budeš odpisovať, na konci odtrhneš a odovzdáš čo si odpísala z pravej strany a tú pravú stranu si necháš spravíš lietadielko a hodíš von oknom
Ja som si zvykla písať ceruzkou na lavicu, ešte lepšie ceruzkou na stenu (sedela som v poslednom rade pri stene) a od uličky to nebolo vidno, dokonca ani keď učiteľka stála blízko, proste som na tú stenu videla len ja, a počas písomky som sa tvárila že do nej pozerám a rozmýšľam a potom ma to zrazu napadlo Potom napríklad vkomponovať nejaké veci do zloženia malinovky na etikete, papierik vložený v peračníku, niečo ceruzkou napísané na zadnej strane operadla stoličky človeka sediaceho pred tebou. Viac mi práve nenapadá
ja som odpisoval z telefonu a z notebooku.. jas na minimum a profesora ani nenapadlo, že v prvej lavici opisujem z noťasu.. ruku, ktorou som si posúval text mi nevidel cez obrazovku 8)
Do rukávu mikiny sluchátko nahrať na mobil látku a cez hodinu si nenápadne podoprieť hlavu a štúriť do uška. Potom len strasieš do rukáva. Ale najlepšie je @10
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
Ale veľmi ťažko sa to vysvetľuje.
Skúsim spraviť obrazoví návod, počkaj chvíľu
Jednoducho pretlačíš ťahák na pravú stranu dvojhárku, z ktorej budeš odpisovať, na konci odtrhneš a odovzdáš čo si odpísala z pravej strany a tú pravú stranu si necháš spravíš lietadielko a hodíš von oknom