triko z výstrihom ,tam navrch v vnutornej strany si to prilepím a čo sa mi chce kukáť učka do výstrihu? ...alebo potom na číny si to napíšem ,Alebo normalne na A4 -kovy papier a dam si to pod písomku
hanbiť sa? čo si vtedy začína sranda, keď ho nájde!
Väčšinou do rukáva, do pera, peračníka, naškriabať nalavicu, kniha do lavice, na moku tabulu jemne naškrabať hieroglify, prišpendliť pod minisukňu na pančuchy... možností je habadej
A tak..kam príde. Na dlaň, na lavicu, do mobilu, na obal od kalkulačky, na chémii bežne do tabuľky. Občas otvorený zošit v lavici a tak. A čím menej sa zaoberám originálnosťou a tým, aby mi to nenašli, tak tým neskôr...a vlastne, mne ešte nikdy ťahák nenašli, napriek tomu tým, ktorí tomu venovali veľa času ich našli hneď alebo ako na potvoru tesne pred koncom písomky A ešte keď sme na ZŠ písavali na angline "exercise" do zošita zo slovíčok, tak som mávala na vedľajšej strane alebo niekde vzadu na stránkach pozašívané tie slovíčka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
dufam ze nechces ten tahak na slovencinu
Väčšinou do rukáva, do pera, peračníka, naškriabať nalavicu, kniha do lavice, na moku tabulu jemne naškrabať hieroglify, prišpendliť pod minisukňu na pančuchy... možností je habadej