Keď si niečo neviem dobre zapamätať, napíšem si aspoň začiatočné písmená na lavicu, potom si spomeniem. No väčšinou mi stačí vedieť, že to tam mám napísané, a ani to nepotrebujem.
A kedysi som mala v pláne napísať si ťaháky do papierových vreckoviek, tie ti nikto nezakáže a ešte sa ich aj ľahko zbavíš. A pochybujem, že ti ich použité bude nejaký učiteľ kontrolovať
na ruku pred hodinou..co mi je aj tak na hovno,pretoze sa mi hned po napisani zacnu tak potit ruky,ze o 10 minut tam uz nic nemam..ale minule sa mi stalo napriklad aj to,ze sa mi to stihlo otlacit na lice jak som si podopierala hlavu..cize tak nejak..
No ja ťaháky ani nepotrbeujem ale... keď už tak.... tak runovým písmom napísané na malom papieriku veci čo neviem......u niektorých učiteľov stačí oprieť o peračník...u druhých dať pod papier... alebo sme skúšali napísať ceruzkou na radiátor čo mám vedľa seba a zakryť závesom.. alebo nelapily sme tak na stoličku spolužiačky pred nami ktorá tam mala mikinu.. a kedže sme v poslednej lavici.. stačilo nadvihnúť roh mikiny.......
môj najlepší ťahákový úskok prebehol asi 4 roky dozadu - kompletná periodická sústava prvkov nakreslená na stehne pod minisukňou, ale ani to nepovažujem za extrémne invenčné
pod červeným obalom ... v lavici napísaný ... rovno na lavici napísaný ...prilepený peliacou páskou na ruke keď mám dlhý rukáv na tričku šelijaké na spodok papuče prilepiť a potom si len tak nohu vyložiť na stehno šeličo na stenu na radiator ...na kvetináč
najlepšie je doniesť učiteľovy časopisy a potom opisovať ale ináč klasika je na papier a do peračníka alebo zošit v lavici alebo na spodnej časti opaska
ja si zvyknem odfoti do mobiluu a tak ppotom si len posuvam foto a opisujem zatial chvalabohu mi to nezistili ani na vstupnom zo SJL aa na testoch z AJ z lekciii
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo ked je prisny ucitel, tak papier s tahakmi do tasky, otvorim tasku, polozim na zem a cez hodinu nakukavam do tasky..
napisany na nohe
A kedysi som mala v pláne napísať si ťaháky do papierových vreckoviek, tie ti nikto nezakáže a ešte sa ich aj ľahko zbavíš. A pochybujem, že ti ich použité bude nejaký učiteľ kontrolovať
Mňa ako učiteľku by tak bavilo bojovať proti ťahákom a znervózňovať študentov svojim pohľadom
učiteľom je to zväčša tak či tak jedno, nie?