Často sa tu zakladajú diskusie a píšu blogy o tajnom čísle, o tom, ako sa ním nejaká (zjavne dosť veľká) časť birdzákov necháva ovplyvniť. Na otázku "Čo vy a tajné číslo?" sa bežne odpovedá niečo v štýle "nežienem sa za ním". Napriek tomu, že sa za ním te
@salora aha...tak ty to tam nemáš, ale ty tam máš ten Toplist počítadlo...máš tam 944 či koľko, takže tvoje TČ by malo byť minimálne toľko... P.S. Tajné číslo je tu pre dobrý pocit užívateľov, aby videli koľko ľudí im navštevuje webku
@20@kolivideam - aha, čiže je to de facto to isté, čo to počítadlo? Mno a jasné, že ho tam nemám, pri prerábaní CSS som dal kód na jeho nezobrazovanie...
Ja sa priznávam, že som sa tešila na kvietok Ale odkedy som ním bola, tak je mi to už úplne jedno, vlastne dokonca kvietok a hviezdička sa mi páčia viac než tie ďalšie...
A nikoho som za to ešte nikdy nekritizovala. Statusy sa mi inak páčia, je to milé
Ale inak dobrý postreh... Možno keď niekto vytvorí tému že či má peknú webku, tak to v ľuďoch evokuje, že to robí pre TČ..a možno aj robí, mne je to v podstate jedno. Je to ich život a ak taký ozaj niekto je, tak mi je ho skôr ľúto, že stráca čas na takú zbytočnú vec.
mne je tc dost u prdele, ale strasne sa mi ratalo ked som sa stala Kvietkom birdzu, nie kvoli tc, alebo kariere, ale mi to prislo v tej chvili take krasne a zlate a uzasne, ze ja som kvietok ale basne pisem rpe seba, a s ludmi komunikujem, tiez pre seba, ze mi vdaka tomu to tc rastie.... no tak nech si rastie
Tym hnanim sa za nim myslis, ze su pripady, co si vytvoria este osenast identit a navzajom si komentuju prispevky, pozeraju vlastne webky a tvaria sa, ze nie su jednym a tym istym individuom ? No neviem.. mne by sa teda nechcelo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ja som vcera nahodne prisla na to, ze som Hviezda... a potesilo ma to, pousmiala som sa a tym to konci . Viac sa mi aj tak paci status Kvietok Birdzu
Ja som si ho radšej skryl.
@salora Zabité
A nikoho som za to ešte nikdy nekritizovala. Statusy sa mi inak páčia, je to milé
Ale inak dobrý postreh... Možno keď niekto vytvorí tému že či má peknú webku, tak to v ľuďoch evokuje, že to robí pre TČ..a možno aj robí, mne je to v podstate jedno. Je to ich život a ak taký ozaj niekto je, tak mi je ho skôr ľúto, že stráca čas na takú zbytočnú vec.
@25 @insomnya akých 826?