ja chcem mat vlastny byt, motorku, auto.. byt mudrejsi nez som teraz a penazi tak akurat.. hlavne aby mi davali nezavislost co sa tyka lasky tak ta pride ked pride.. to nema cenu riesit ani si priat
úspech v tom čo študujem, v budúcnosti mať vlastnú firmu, zdravie-hlavne aby sa mi vyliečila skolióza, obličky, BMW m6 cabriolet, nejaká pekná velká vila najlepšie na IBize
chcem wystudowat prawo mat welky dom s bazenom a 2 alebo aj 3 deti..dobreho manzela ktoreho budem milowat a ktory bude aj mna...ptm cem mat 4 auta..1.normalne s tmawymi sklami
2.jeep taky welky riadny
3.kabriolet asi zlty
4.welke rodinee na wylety..aa aby malo tmave skla
aa ete cem to najdolezitejsie aby sme boli cela rodina zdarawa a stastna....lebo to sa neda kupit...
Raz chcem napísať knihu.. potom prekonať samú seba, svoju lenivosť, ísť na výšku a vzdelávať sa a aby niekto túto moju snahu ocenil (ale to je občas ťažko)..+ potom kopec takých menších snov, ktorým ešte nenastal ten správny čas..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Ja svoje tajné sny prezradiť nemôžem. To už by neboli tajné
2.jeep taky welky riadny
3.kabriolet asi zlty
4.welke rodinee na wylety..aa aby malo tmave skla
aa ete cem to najdolezitejsie aby sme boli cela rodina zdarawa a stastna....lebo to sa neda kupit...