Prosím poradte mi som tajný fajčiar mám 16 rokov, ale nechcem aby o tom niekto vedel alebo zistil mám na mysli "pach" dajte radu ako zabrániť tomu aby dané osoby necítili smrad cigariet ?
* voňavka áno ale mám na mysli ústa ... niečo zjesť ? alebo jak?
Na to ti doma prídu velmi rýchlo.Bude smrdiet tvoje oblečenie a ani vonavka ti na to nepomôže a zapach z ust zakryješ asi iba tým cesnakom. + asi budeš mať obhorene obočie a to neututlaš
@smilerrr podla mna on je na tom trolleni zajkousko tak prepnuty, ze by jeho novy ucet bol na nejaky uplne novy styl a mozno ich ma aj viac, mozno som nim ja a mozno si to ty, uz nemozeme nikomu verit!
Ja som si pockala na 18tku s fajcenim aj pitim pretoze so psychopatiou v nasej rodine by som to neprezila.teraz Im S kludnym svedomim poviem, ze som dospela a nestresujem S ich pripecenym nazorom.
jaky zajo ? nechapem co som ja vam zajac do piče vam uz na tom birdze jebe a ze nemam fajcit vy ani nemusite my to uz kurva vysvetlite o jakom zajazovi ci com rozpravate jaky status ?
môžeš skúsiť mentolky a bárs čo, ale ono to aj tak cítiť... hlavne ten kto nefajčí na fajčiarovi vždy cíti ten pach hlavne ak sa stretnete krátko potom čo si fajčil... ale good luck
mozes to skusat maskovat ako chces...tiez som to tak robil a nakoniec mi nato aj tak prisli...potom ta zato budu zdrbavat ale aj tak si nato casom zvyknu a vadit im to nebude ked uz budes dospely....aj ako fajciar ti ale poviem ze najlepsie je keby si nefajcil vobec....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Alebo ... prestaň fajčiť. Je to aasexuálne, nezdravé a nie nadarmo je tam že od 18 rokov.
Ale inak ja keď chcem prekryť cigaretový smrad tak si ošúpem pomaranč. Pomaranče maju strašne vyraznu vôňu ktora prekryje každy smrad.
take combo.. nahoda?