volakedy ked som pisavala.. tak jeden pribeh bola taky akoze ani nie tajomny ale taky..no divny..a zakomponovala som do toho jedneho chalana co sa mi pacil a potom to uverejnili v casopise skolskom / a uz to je aj v "biltene" / ale sak chalanisko sa v tom nenasiel..co uz
Krv striekala keď som ti nožom rozpáral brucho. Kosti sa drvili keď som ti kladivom tĺkol po hlave. Oči tvoje tiekli, keď som ti nožom skúmal buľvy. Nohy sa ti podlámali, keď som ti kosou po nich sekol. Och ako si len kričala, tak nádherne ako ešte nikdy. Krv bola všade, na našom novom gauči, ktorý si nedávno kúpila. Na našej novej plazme. Na tej hnusnej perskej mačke ktorú tak neznášam. Teraz žerie tvoje mäso, odtrháva si ho z tvojich stehien.
@16 : naco tu pises, ked vsetko co napises, su len somariny....tuto temu som zalozil pre nieco ine, ak newes citat, nie pre tvoje sproste pribehy ci co to je, ktore nemaju zmysel
Ostriekam ťa, kyselinou chlorovodíkovou, potom si tie tvoje hnusné ústa zašijem, už nikdy nebudem počúvať tie sprostosi, ktoré mi roky ničili život. Fuj ty si taká špatná! Neviem kde som mal oči keď som ti povedal áno. Asi som ich nemal a po roku manželstva som ich našiel v tvojej premrdanej skazenej a smradľavej vagíne. Ktorá smrdela ako dôchodcové nohy. Fuj ako som ťa neznášal a nenávidel!
@22 : nechcel som, ale uz to nema zmysel dalej natahovat......jebem tvoje nazory, si taky skurvenec, ako vacsina ludi na tejto planete, takze nemam co riesit, chod mi do pice
@25 : ty ma tak poznas, jak ja teba....ani newes co trepes, ku goth mas tak daleko, jak ja k tebe ty dilino....si predstav ze na nikoho takmer nenadavam, len na takych somarov ako si ty, co nicomu nechapu
..ja za to nemozem, ze niektori tu nemaju co robit, tak tu pisu hovadiny,aj ked to do tejto temy nesedi, ked chcete, tak si zalozte vlastnu temu a tam piste kokotiny, a neeeee....
pretoze si myslim, ze preto je am nazov temy, aby sa aj trochu respektoval, co je na tom, co napisal TAJOMNE, TEMNE, PLNE LASKY A NENAVISTI....akurat tam bola ta nenavist a nic viac
jako sa niektorí ľudia vedia strápniť v jednej chvíli som somár debil pako a neviem ešte čo ti zaíkam ak chceš :-d keby ti to bolo jedno tak sa tu tak neserieš, :-d jak ja sa v tom vyžívam :-d ty nevieš o mne nič a ani to koľko o tom viem o Goth subkultúre tak prosím ťa netrep somariny :-d lebo ty si až dosť jasný podľa toho čo tu trepeš
To ma pochitila zurivost ked som si spomenula na byvaleho.Taka dedtska laska...mi je teraz ukradnuty len keby sa mi furt nevysmieval(zistil ze som do jeho spoluziaka)To som sa niak rozpisala....zas ma to chytilo
@schizofrenik ja si myslím, že je to pekné. Pekne píšeš. Má to pointu. Tiež píšem príbehy (také normálne, ale i horory) ale toto je vážne nádherné. (Som priveľký pesimista)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
je ako choroba,
všade vlásne smútok,
nikde dobrý smútok,
ľudia sú nevľúdni,
pritom takí kľudní,
nevadí im zlo,
mne je z toho mdlo
PP
nikde dobrý skutok*
Ďaľśia rozpoltená osobnosť ...
Absolútne nesúhlasím ...
To je len prirodzená a veľmi, veľmi prehnaná vzťahovačnosť, nevkus a nedostatok úsudku
A máme tu senseia, ktorý dokáže objektívne pos´diť pravdu a lož ...
Dúfam, že týmto pomôžeš vyriešiť problémy prostého ľudu
Takmer na nikoho nenadávaš?
Len na takých somárov ako je schizofrenik?
Veď si písal, že je taký s******* ako väčšina ľudí na tejto planéte ...
Takže zrejme nadávaš na väčšinu ľudí na tejto planéte ...
1. Čo na tom sa sem nehodí?
2. Prečo by sem nemohol písať čo uzná za vhodné aj keď by sa to sem nehodilo?
Mas srdce ako z kamena,
bez kuska lasky pramena.
No ty si ho mal
a preto teraz umieras,
poslednu nadej ako zlate mince zo zeme pozbieras.
Vsak nie je jej dost aby si sa zachranil,
vsetok svoj zivot si v prazdnote premarnil.
Teraz v naruci smrti umieras
do oci jej s prosbou pozeras.
To ma pochitila zurivost ked som si spomenula na byvaleho.Taka dedtska laska...mi je teraz ukradnuty len keby sa mi furt nevysmieval(zistil ze som do jeho spoluziaka)To som sa niak rozpisala....zas ma to chytilo