ako som si teraz tak surfovala po nete...narazila som na www.blog.sme.sk ...to by nebolo take nezvyčajné ale čo som tam nenašla? BIRDZOVSKE TAJOMSTVO? no toto...
teda ak si to chcete dokukat teda nevem či je to celé alebo čo... ta
TAJOMSTVO najprv malo byt na BIRDZ, vykaslali sa na nas a dohodli sa s www.videoa1.sk, dalej s www.videotube.sk, potom sa vratili s prosbami ze ci sa mozu vratit do BIRDZ TV, suhlasil som, zacali sme spolupracovat, stvrtu cast mi z nicoho nic odmietli dat, lebo ze ju daju presovskej univerzitnej TV Masmedialka, tam serial nikdy ani nezacal, lebo ho zacali uploadovat na www.joj.sk, necudujem sa, ze kvoli malej sledovanosti z tade odisli a teraz su na blog.sme.sk, tipujem ze tam budu 2-3 tyzdne a potom pojdu na ceknito.sk alebo youtube.com
Antja, neboj neskoncila. Len proste s tym sefom-reziserom Tajomstva, sa NEDA SPOLUPRACOVAT... Prajem mu vela stastia tam kde je, snad o nom v zivote uz nebudem pocut
tam kliknite na diskusiu, a pozrite si komentar, niekto im odporuca, aby napisali Tomasovi Abaffymu do birdz.sk, ze to je teenagersky portal chystajuci televiziu, tam by sa hodil ten serial a nasiel by si aj divakov (co asi na SME.sk nehrozi, vlastne nikde)
Ale co sa tyka Tajomstva, napad to bol dobry, aj sa snazili, len to proste doyebali na plnej ciare. Teda ak sa dobre pamatam na tu diskusiu co tu o tom bola, tak to znelo dost povysenecky a namyslene z ich strany... Skoda.
Yahoo !! Ja som rejžo TAJOMSTVA ... neveril som že sem ešte niekedy prídem ale nemôžem si nechať Februároví štart BIRDZ TV ... ups ale veď dnes je už 1. Marca dávam do povedomia 2008 ... dúfam že to stihnú aspoň v Marci ... vlastne je mi to jedno. Zase len idem obhajovať svoj seriál. Seriál je momentálne len a len na JOJ.sk a neplánujeme ho nikde inde dať. A poviem vám je 100 krát lepšie ak si nás pozrie 200 dospelákov ktorí ohodnotia náš seriál ... Ako 5000 detí O to tu ide .. Abáffy stále nechápe čo je to biznis ... Teda on chápe čo to je .. ale on má svoj vlastný biznis ... Veď čas všetko ukáže. Nechcem tu dávať adresu na Tajomstvo web ... takže si do googlu napíšte Teeneger a budeme na 1 mieste ... Nebudem sa chváliť že na JOJ sa nám darí oveľa lepšie .. Máme až 4 blogy vrátane SME.sk .. lebo oni su vždy tam kde sa niečo deje. Možno náš (môj)seriál nieje hit a ani nebude ale som veľmi rád že už niesme na BIRDZE .. Boože a Tomáš ?? kde je ten BIRDZ 2 ?? čo si mi vravel ešte na štedrý deň ... kde je BIRDZ TV ??? všetko sú to len sľuby ... ale nič nechaj tak .. kašlem na to ...
Ešte k tomu predaju BIRDZ ... tiež som sa milo zasmial ... Keď Tomáš tak pozorne sleduje diskusiu o našom seriály tak prečo si neprečítate diskusiu o BIRDZE ... kde diskutujú dospelý ľudia a nie deti ... ahaaaaaaaaa tomáš z malým t vám nedal adresu ??? ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
podla mna už na youtube a ceknito davno su chudence malé
aj ked, musim sa priznat, moc mi to tajomstvo nesadlo, aj ked sa decka snazili
» cuban.blog.sme.sk/c/132909/Videob...
tam kliknite na diskusiu, a pozrite si komentar, niekto im odporuca, aby napisali Tomasovi Abaffymu do birdz.sk, ze to je teenagersky portal chystajuci televiziu, tam by sa hodil ten serial a nasiel by si aj divakov (co asi na SME.sk nehrozi, vlastne nikde)
Ale co sa tyka Tajomstva, napad to bol dobry, aj sa snazili, len to proste doyebali na plnej ciare. Teda ak sa dobre pamatam na tu diskusiu co tu o tom bola, tak to znelo dost povysenecky a namyslene z ich strany... Skoda.
Snad sa poucili ale uz nech sem nejdu
» medialne.etrend.sk/internet/forum....
len čítajte deťúrence moje ...
a tiež ma zaujalo že je zaregistrovaných cez 40 000 ľudí na birdze... sú to len deti ktoré idú okolo a tak sa regnu...
Nemám proti BIRDZ nič ale keď on drbe do mňa tak budem drbať ja doňho
Motto na záver : Každý, kto mi lichotí, je mojím nepriateľom. Každý, kto ma kritizuje, je mojím učiteľom.