Tak dajme tomu čisto teoreticky máte dvoch dobrých kamarátov jeden vám prezradí tajomstvo ale ako kamarát od vás žiada aby ste si to nechali len pre seba. Druhý kamarát trpí a rád by vedel odpoveď na to trápenie a vy mu tú odpoveď môžete p
ja by som to povedala, keby sa fakt veľmi ten druhý trápil, ale by som mu povedala, nech nevraví, že to vie a nech čaká, kým mu to ten druhý nepovie....zároveň by som tomu prvému povedala, že ten druhý to vie, tak nech mu to teda povie
@nymerio324 aj tak ma udivuje, že si všade no o tajomstvách vieme svoje
Nikdy som neprezradila a ani neprezradím, pokiaľ mi niekto niečo zveril. Aj keby to malo byť k niečomu dobré. Jednoducho je to tajomstvo a som zviazaná.
@nymerio324 ten pred kým sme to udržiavali v tajnosti sa to aj tak nedozvedel a mám pár ľudí, ktorých by som mohla menovať, čo to vedeli skôr, než sme to odtajnili
Záleží od toho aký kamarát.. keby mám toho čo sa trápi radšej tak je 100% jasné že by som mu to povedal.. ale ak mám radšej toho čo mi to povedal tak by som ani nenaznačoval že niečo viem len by som mlčal..
A neexistuje aby som mal všetkych kamarátov rovnako rád vždy je niektorý z nich pre mňa prednejší
@nymerio324 keĎ tu chceš niečo naznačovať, ber do úvahy, že som bola na víkendovom pobyte s piatimi babami a bola som ako prirastená k telefónu + ani jedna nepozná P jedena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@nymerio324 aj tak ma udivuje, že si všade no o tajomstvách vieme svoje
Nikdy som neprezradila a ani neprezradím, pokiaľ mi niekto niečo zveril. Aj keby to malo byť k niečomu dobré. Jednoducho je to tajomstvo a som zviazaná.
prečo ťa to udivuje?
vieme, ale je rozdiel veľké tajomstvo a malé tajomstvo
Tiez by sa mi nepacilo, keby som sa niekomu zverila a on by to hned vytaral, je jedno, za akym ucelom...
nemáš to povedať, keď si to už raz prisľúbila, teraz si to vezmeš do hrobu!
inak pre toto mám tajomstvá, ktoré nikomu nepoviem. (momentálne neviem nijaké
tak ja som dosť veľká na tajomstvo si nemyslíš???
nechápem čo ťa na tom udivuje
áno si ale to tajomstvo (kým ešte bolo tajomstvom) sme nikomu nevyzradili (teda aspoň ja nie)
takže si to vyzradila ?
A neexistuje aby som mal všetkych kamarátov rovnako rád vždy je niektorý z nich pre mňa prednejší
ee, z mojej strany o tom naozaj nikto nevedel, kým to nebolo odtajené
keby som nevedela, tak ti aj uverím
je to tak
....(kravička Milka by to tak urobila tiež! )....