A inak @schizoofrenik ja ju volam za normálneho stavu malá Ivanka, a keď je nablízku nejaký sympatický chlapík (rozumej: keď som sexuálne to..), tak sa dostane von jej alter ego a to volám Blažena ---> ale že by som sa s ňou rozprávala, to len velmi výnimočne
@side3 nie tak som to nemyslel ja sa len bojím že máš o mne nejaké bludné nelichotivé info neviem prečo mám z toho také obavy... ale pamätám že ty si ho raz pomenovala nejako v štýle junior , to si pamätám
@side3 nemáš sa za čo, však je to milé, "malý nemo"
ja som chcel len poukázať na to že aj ty si to použila
@smajdalf ty sa nesmej ty voyeur, ťa neučili že načúvať sa nepatrí ? teda toto je načítanie, lebo nepočúvaš ale čítaš cudzie rozhovory, takže nenačítaj !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
ale nedavno som zistil, ze to je horcrux lebo mi sepka seljake veci O__O
prezidentka zemegule s poradkyňou velitela vesmíru v jednej osobe
vojvoda
A inak @schizoofrenik ja ju volam za normálneho stavu malá Ivanka, a keď je nablízku nejaký sympatický chlapík (rozumej: keď som sexuálne to..), tak sa dostane von jej alter ego a to volám Blažena ---> ale že by som sa s ňou rozprávala, to len velmi výnimočne
Ja som chodil s babou ktorá ju volala Princes 8) a hodilo sa to
ja som chcel len poukázať na to že aj ty si to použila
@smajdalf ty sa nesmej ty voyeur, ťa neučili že načúvať sa nepatrí ? teda toto je načítanie, lebo nepočúvaš ale čítaš cudzie rozhovory, takže nenačítaj !!!!
s mojim terajším partnerom používame výrazy "kamarát" a "kamarátka"