paci sa mi chalan,nepozname sa,ale chodime do tej istej skoly.on je o rok starsi a ja by som ho chcela spoznat...mam niekedy nutkanie mu napisat na nete,lenze problem je v tom,ze on sa velmi paci aj mojej dobrej kamoske,zvyknu si niekedy spolu pisat...nev
Ty mas akoze 20 rokov? Akoze sorry, ale nezda sa mi... Co mas robit? Odpovedala si si sama,kamaratstvo je predsa dolezitejsie nez nejake poblaznenie....
Ahoj ja byť tebou tak mu napíšem aj kamarátstvo je dôležité ale ona s ním nechodí a prečo by sa mala brať na ňu v tomto prípade ohlad ak spolu len píšu, noačo tak mu napíš aj ty a potom uvidíš a jej to zatial povedať nemusíš až časom keď ho spomenie ona tak nieako nepartne naznačiť že si si s ním písala ale nič viac.
Najprv od svojej kamosky povyzvedaj ci sa jej paci,ci s nim chce nieco mat,alebo je len kamarat,a potom sa mu ozvi.A fakt,ak su kamarati,tak kludne pis,podla mna
ona by s nim nieco chcela mat...lenze uz velmi dlho si pisu,a on ju este nikdy nezavolal von.vraj je prilis hanblivy,ale ta moja kamoska si mysli ze sa mu asi nepaci
co robit? iba jedno: zamysliet sa nad sebou, teda: ty sa zamysli nad sebou, on ona ono zamysli sa nad sebou, vy zamyslite sa nad sebou, oni zamyslaju sa nad sebou....vsak vas ten zivot nauci
LOL, napis tej kamaratke ziadanku o dopisovanie, zabal to do okolkovanej obalky a posli to prvou triedou. Ak ty napise suhlas, chod si to dat overit na mestky urad, a potom si chod na to dat spravit autorske prava(Ak nebude suhlasit daj ju na sud za obmedzenie ludskych prav ). Potom to ukaz kamaratke a spis s nou u notara zmluvu ze sa neurazi ak s danym subjektom budes nieco mat. Potom chod este raz na mestsky urad, daj si to secko preverit, a este by bolo dobre keby si vybehla do nejakej poistovne a dala by si sa proti tomu seckemu poistit. No a potom to je uz jednoduche, mozes mu napisat.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ten chalan si sam vyberie tu lepsiu
a mozno ten chalan vobec nestoji o tu tvoju kamosku
tak mu napis v pohode, ked kamoska nieje pica tak zostanete kamoskami aj nadalej, a ak je pica tak kamoskami uz nebudete a to bude pre teba len dobre