takze na tvoj styl nejak vela smajlov a celkovo tie komenty vypadaju tak nejak: babsky (nic v zlom) a a to makke i v slove chutovy (bez N mn.c.) mi na teba tiez nejako nepasuje
@21 heh ti verim...ja som raz tak isiel opity na 8. a 9. hodinu z mojou triednou...este stastie ze si nic nevsimla ale teraz by som sa to uz neodvazil spravit...
@25 lol frajerka robi teraz skusky na vodicak. Fakt som to ja, do tretej rana som so zenskym nickom na pokeci ziskaval hesla od lezieb (ranna nuda je fakt svina) ak neveris opytaj sa kamilia..
secko sa zacina ako vzdy...pivo...potom putujeme do obchodu a stojime tam jak cvoci a zirame na to mnozstvo peknych flias...a dopadne to ako vzdy...vodka...potom nikto na nu nema chut...kazdy ju odmieta...a skonci to ako vzdy...musime ist domov seci naraz, bo nikto by to nezvladol sam, bez cudzej pomoci...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
Boli ma hrdlo a hlava
kedze som touto fazou uz presiel daj si pivo alebo dobre vino
To si zapamätam
» tommyhot.ihrisko.org/images/lesby/...
a dnes to bude asi malina, alebo borovička s tonicom