Ja som mala klasiku ciernobielu ale strasne som chcela cervenu ale nikdy som si ju nekupila no a nosila som ju hlavne pocas mojho emo obdobia v asi 13-14 rokoch
Nepamatam sa. Pamatam si chleby, blatojebky, ciernu ceruzku v oku, vyjebane obocie na 4chlpy v jednom rade, trojfarebny melir, ale toto ci som nosila nie...
Stalw ju nosim
Mam bielo-ciernu 2x, fialovo-ciernu, cerveno-cieenu, cervensio-cieenu, zeleno-ciernu... Nastastie mam oroginal arafatky a nie tie cinske umeliny
Mám jednu bielu ale nenosila som ju ako super cool ale ako hocijaké iné šatky okolo krku proste občas a dala by som si aj teraz kľudne ale tá moja je taká biedna tenšia
Čiernobielu alebo červenobielu, ani už neviem, kde sú. Moc sa mi to asi nehodzí, ale chcel by som si ešte dáku zohnať, ak by bola vyrobená niekde v Palestíne alebo tu v Európe.
Nie, nepacilo sa mi to. Ale ked sme sli so spoluziakmi do Slovenskeho raja (na VS), tak si v takom obchodiku skoro vsetci kupili, tak som kupila aj ja a nikdy som ju nemala na sebe. Naviac nenosim satky, v zime mi to nestaci a ked je nad 13 stupnov, tak by mi v tom bolo teplo a len by mi to zavadzalo, dalsia zbytocnost pri obliekani
A teda nikdy som nenosila veci len preto, ze su v tom case modne, vzdy len co sa mi paci. A na to som aj doplatila, lebo uz skoro nikde neviem zohnat pekne cierne alebo hnede zvonove nohavice (dlhe a uzke) :/ keby hej, tak ich nosim doteraz, no teraz sa uz daju zohnat len take retro riflovej farby s obrovskym "zvonom" a to sa mi nepaci
Aha, už viem, čo to je. Nikdy som nevedela, že sa to takto volá. Nosila som. Buď fialovo-čiernu, alebo bielo-čiernu. Jednu z nich mala moja matka. Tuším tú bielo-čiernu, ale ruku do ohňa by som za to nedala.
hahah tak toto je dobrá náhoda, lebo akurát mám dodrbanú lakeť ktorú musím nosiť v obväze a doma som vytiahla svoju sto ročnú (bielo-červenú) arafatku, ktorú som si obviazala okolo krku a ruky a akurát s ňou píšem tento komentár a ešte mám aj bielo-čiernu
Presne, od 2004-2009 furt. Mala som asi 7 farieb. To bol naj doplnok, prva bola cierno biela zo speccl alternativnrho obchodu... Ptm uplne vsetky mozne kombinacia, ked sa to dalo kupit hockde teraz nvm ani kde su, ale minule som videla jednu babu to mat a ja ze jeeeeej arafatkaaa
modro čiernu. Ja som dospieval v tej ére Justina, kde bolo cool mať také dlhšie vlasy a ofinku, to ma ešte tak napadlo, že ako aj tieto éry účesov u mužov sa dosť zmenili. Dnes je zas každý štetec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Mam bielo-ciernu 2x, fialovo-ciernu, cerveno-cieenu, cervensio-cieenu, zeleno-ciernu... Nastastie mam oroginal arafatky a nie tie cinske umeliny
Ale ja som nikdy nebol dost cool, aby som nosil taketo srandy.
a @15 neviem, ci cool bolo uplne to kriterium