praveze pohoda, mala som nieco vybavit na urade a ono sa to vybavilo samo a este dokonca uz mam aj mobil opraveny, volali zo servisu. nemozem sa stazovat
dneska bol práveže fajn deň, hodinu som čakal na ortopédií a výnimočne mi to nevadilo, v škole som sa vkuse smial, robili sme si srandu, celkom sa to začína črtať na fajn ľudí ale nechcem robiť unáhlkené závery, ale bolo fajn
Dnes sa vadím s kým príde ... a pritom mi deň začínal tak úžasne!!! ...
Neviem ... neverím na piatok trinásteho ... ale ja som z tých čo už neveria na nič ...
hej ojebali ma o 220€, nešiel vlak ktory mal tak som čakala hodinu a pol lebo v tej kemre meškal ten ďalší,, piatok som precestovala asi 12 hodín vkuse a domov som sa dostala vyčerpaná a vyštavena niečo po desiatej hodine večer, jebyčka jeden z mojich najhorších dnov
mm už to síce bolo včera, ale ako tak rozmýšľam, nič hrozné sa mi nestalo..
jedine sa mi sníval úplne otrasný hrozný sen, tak som celý deň myslela na to, či sa môjmu bratovi niečo nestalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
inak sa asi dvojka z geografie nedá považovať za nešťastie, takže toto nerátam
a idem si pozrieť burtonovku nejakú
@james98 tak veľa toho od neho asi nemá zmysel to vypisovať, lebo takmer všetko , možno tri veci som nevidel tak si idem pozrieť
ale tak asi edwarda alebo ospalá diera? hmm neviem teda :ehm:
Neviem ... neverím na piatok trinásteho ... ale ja som z tých čo už neveria na nič ...
inak nic
a skor sa mi stalo nieco stastne, ako nestastne, normal
si poverčitý ?...nie, nič sa nestalo
jedine sa mi sníval úplne otrasný hrozný sen, tak som celý deň myslela na to, či sa môjmu bratovi niečo nestalo