No dneska nam vbehol vtacik na prax. metalo ho asi 4 hodini potom ladnym pohybom odisiel z miestosti von a potom zacal krvak. najprv mucha skoncila na zemi pripucena. A potom ked som zcal jest zrzu priletela osa na stvol a oni ju zabili. vydiet ako sa osa hmiri a este mi tk povedalo. A primiesaj si to k tomu. Ale aj tak mi chutilo
co to bolo za vtacika neviem ale bol taky cervenohnedy, sykorka to nebola ale.
viem ze sa motal. bol aj blisko okna s ktoreho vstupil ale nevysiel. Najvadsi strach som mal s toho aby po mne nehodil bobok lebo som v tedy jedol jogurd. potom som si spomenul na to, zeby bodla aj polievka dobra. vtacika by sme aj mali a v tedy mi 55lienka povedala, ze som morbidak
aha medziplanetarne. cize nieco co nie je v nasej planete. by som rad vedel kde sa citis byt teraz na ktorom mieste. Ako vidim. teraz je Birdz naozaj plny ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale dobre...
co to bolo za vtacika?
co to bolo za vtacika neviem ale bol taky cervenohnedy, sykorka to nebola ale.
viem ze sa motal. bol aj blisko okna s ktoreho vstupil ale nevysiel. Najvadsi strach som mal s toho aby po mne nehodil bobok lebo som v tedy jedol jogurd. potom som si spomenul na to, zeby bodla aj polievka dobra. vtacika by sme aj mali a v tedy mi 55lienka povedala, ze som morbidak
intergalakticky? tak medziplanetarne