Konci mi viazanost u isteho nemenovaneho operatora (t-mobile) a ako byva zvykom, pozeral som si ponuku telefonov a v tom strasny sok...pamatnici si este mozno spominaju na tu dobu ked tu boli telefony za korunu... a teraz ? teraz som nasiel telefony len
kašlem im na tie ich debilné ponuky..po dvoch rokoch mi konečne skončila viazanosť v debilnom orange-i v ktorom som aj keď vôbec RADŠEJ už ani nevolávala, tak mi posledný polrok chodili 50eurové faktúry a to som ich mala mať len 15 €...jebať taký systém.dala som si pekne O2 na kredit a mám za 6 centov smsky aj hovory po jednej minúte..a môžu si s tými ich paušálmi riť vytreť
@krutafunebracka tak to mas asi fakt stastnu ruku...mne sice sem tam padne, to pripustam, ale aj tak po case mi vypovedaju tlacitka alebo nzvuk alebo nieco ine...2 roky som este hadam nemal ani telefon a nie preto zeby ma bavilo menit...
jo ked sa menila koruna za euro, tiež mi to prišlo nefér.. ale nie je to moja situácia, kedže mám 02 a možem si kúpiť telefón aký chcem, nie len z ponuky..
zaprvé, @fr4nk1 (tzn: uvedomuješ si, že toto je totálna kokotina?)
zadruhé, mobily už nestoja 1/3000 - 1/6000 svojej ceny, ale "iba 1/100 - 1/200, úplná hrôza...
zatretie, môže ti to byť aj tak jedno, pretože ty reálne vrámci mesačných poplatkov paušálu počas viazanosti zaplatíš plnú sumu mobilu (a bolo to tak aj keď bola ešte Skk), len si to nevšimneš - je to tak stavané. preto sú za euro len tie najlacnejšie mobily, lebo pri nich to tak vychádza... pri drahších vlastne za mobil platíš vždy len tú časť, ktorú nestihneš zaplatiť paušálom.
(skutočná cena služieb = náklady na ich prevádzku + ((cena mobilu - zaplatené pri braní paušálu) / viazanosť) + marža )
toto je este take oktate, ze si to kazdy vsimne, ale ver mi ze ten hyenizmus je uplne vsade..... je to na kokot nechcem tu zit, po mature idem odtialto do pice
neviem čo sa to deje aj mňa to chytilo -*chcem nový mobil*
ale k téme tiež som si hovorila že to je tak naschvál aby zarobili ešte viac niektory ľudia sa nad tým nezamíšľajú keby ho dali za 1 cent to prerobia tak to vyriesili takto...
Tie ich ponuky sú odveci, presne meníme menu nie cenu, je to zvláštne aj mne keď sme s partiou šli napr. niekde von stačilo zobrať 20 korún....teraz ani 5 eur nestačí pomaly.
"Konci mi viazanost u isteho nemenovaneho operatora (t-mobile)" tak toto nemalo chybu ROLF
To je to posledne . . . vobec ma to netrha. Predstav si, ze ich kontaktujes s cielom ziskania urcitej sluzby. Opakovane. A opakovane tvoja ziadost ako keby mizne. Teda vzdy pride ocakavana pozitivna reakcia, ale sluzba nic. A takto to trva 1/4 roka. Pricom podla ich slov by to malo byt vybavene do 3 dni.
no to ze su za jedno euro, by ani tak nevadilo ako to ze su predrazene... kedysi boli telefony k pasalom dotovane dajme tomu k pausalu 100minut, operator preplatil 75% ceny, dnes je to iba 50€ a cim nizsi pausal tym nizsia dotacia...
veď "nemenovaný operátor-(t-mobile)" ....že sa vôbec čuduješ... už ma to fakt nebaví... aj ja mám t-mobile a majú zvláštny cenník aj čo sa týka hovorov... keď volám s mamou, ktorá má tiež t-mobile pol MINUTY tak prevolám "LEN" 50 CENTOV... čo je dosť nie? akože za pol minuty do tej istej siete za 50 centov? 15 korun... hanba im... už nevedia ako okrádať ľudí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
@etelnair mozno nic ani nemusi...
zadruhé, mobily už nestoja 1/3000 - 1/6000 svojej ceny, ale "iba 1/100 - 1/200, úplná hrôza...
zatretie, môže ti to byť aj tak jedno, pretože ty reálne vrámci mesačných poplatkov paušálu počas viazanosti zaplatíš plnú sumu mobilu (a bolo to tak aj keď bola ešte Skk), len si to nevšimneš - je to tak stavané. preto sú za euro len tie najlacnejšie mobily, lebo pri nich to tak vychádza... pri drahších vlastne za mobil platíš vždy len tú časť, ktorú nestihneš zaplatiť paušálom.
(skutočná cena služieb = náklady na ich prevádzku + ((cena mobilu - zaplatené pri braní paušálu) / viazanosť) + marža )
neviem čo sa to deje aj mňa to chytilo -*chcem nový mobil*
ale k téme tiež som si hovorila že to je tak naschvál aby zarobili ešte viac niektory ľudia sa nad tým nezamíšľajú keby ho dali za 1 cent to prerobia tak to vyriesili takto...
» www.orange.sk/web/prevas/paus...
všimni si ako sa mení cena dotovaného mobilu oproti mesačnému poplatku a množstvu minút...
» www.orange.sk/web/prevas/paus...
a tu si všimni "výšku zľavy na mobil", čo je prakticky to isté ako "dotovaná časť ceny telefónu".
čiže to zohľadnenie ceny telefónu je niekde na úrovni 15 - 100% (podľa konkrétnej služby, kombinácie paušál/mobil, atď...).
"Konci mi viazanost u isteho nemenovaneho operatora (t-mobile)" tak toto nemalo chybu ROLF
btw. to i zistil až teraz, že sú mobily za 1euro