Ak by ste si MUSELI(!) vybrat jednu z tychto moznosti..aka by to bola ? Bavime sa o tzv. "shemale" aka. tranzvestita ..ak vam to pripada moc nechutne,tak radsej nic nepiste Alebo si z toho aspon spravte zabavku..
@Ooooo neni to totiž niečo lahke, ale ten človek za to nemôže, preto je mi komické, že to označuješ za nechutnosť, keď sa ti v pohode môže narodiť také decko.
@Quietus to je porucha v mysleni a existuje teoria ,ze sa clovek reainkarnuje (znovuzrodi) do tela podla svojich skutkov v minulom zivote..neviem ci tomu mam verit,ale kazdopadne je to logickejsie ako cirkev
@Quietus nechutnost berem chlapa s vaginou alebo zensku s penisom ..hento nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@quietus moc sa do takych nechutnosti nevyznam,ale ak ty ano -kludne vysvetli,necham sa poucit
k teme: mne ako autorovi nejde hlasovat..dal by som 1. moznost
Takže bez komentára.
@2 ma super nick
a ked už tak by som chcel mat piču
si muz..tvoj partner by mal byt zena s penisom alebo muz s vaginou (iny vyber nemas)
Som muž. Moja partnerka by mala byť žena + vagína - iné nechcem !
shemale - hermafrodit
transsexuál - má túžbu mať opačné pohlavie
tranzvestita - prezlieka sa za iné pohlavie, najčastejšie muž za ženu
(dúfam že sa nemýlim )
Tranzvestita sa za opačné pohlavie len prezlieka.
@pernik to znie lakavo
@Quietus to je porucha v mysleni a existuje teoria ,ze sa clovek reainkarnuje (znovuzrodi) do tela podla svojich skutkov v minulom zivote..neviem ci tomu mam verit,ale kazdopadne je to logickejsie ako cirkev
@Quietus nechutnost berem chlapa s vaginou alebo zensku s penisom ..hento nie