TAKY MENSI POKUS, KTORY BY STE MOHLI POVAZOVAT ZA SVINSTVO - TAKZE SA RADSEJ SPYTAM ESTE PRED....
napadlo ma, že by som do jedneho blogu mohla hodiť rozhovor dvoch ludi z Pokecu...jednym z nich by som bola ja a ten druhy muž - xxx...ktory by sa do mna behom par rp zamiloval....
tu podotykam, že by som si s tym mužom naozaj pisala...
Musim poznamenat jednu vec. Napad by to bol dobry. Ale co on? co ten chalan ten xxx a ktovie kto by ten chalan este bol. ale kedze to je pokec tak .... . Mohlo by to byt dobre ale chudak chlapec. keby si ho tak namotavala a potom, ze to bolo len tak no. Ale preco nie? aspon by sme vedeli ako sa chytal chlapec
ostatnym - tommyhot tu nahodou za cias jeho slavy robil jediny poriadky a velka skoda, ze nema casu sem chodit, lebo potom su tu same kokotiny v diskusiach
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
- povie ze som fajn abo nieco
- povie ze som ina
- povie ze sa mu so mnou dobre pise
a nevem co chcete este aby osm ho donutila
Pokec je nanic...a cely azet tiez...
ostatnym - tommyhot tu nahodou za cias jeho slavy robil jediny poriadky a velka skoda, ze nema casu sem chodit, lebo potom su tu same kokotiny v diskusiach