dnes sa mi vôbec nechcelo malovať sa,išla som len do tesca a k lekárke... kebyže mám isť nenamalovaná večer von,oslava,party atď, to by som radšej doma asi ostala
no podla toho ake by bolo obdobie...ak obdobie kedy sa mi robia vyrazky, tak by ma to nasralo ale prezila by som..a ak by som mala obdobie kedy sami vyrazky nerobia, tak by mi to bolo jedno, lebo pocas takeho obdobia sa nemalujem..no len spiralu, ale bez tej som uz tiez velakrat bola vonku..
no sla by som nenamalovana ako nevyzera by som hrozne, nemam problem ist niekam nenamlovana, ved aj tu na birdzi mam v albume par fotiek kde som nenamalovana... sice by som vyzera aspon o 2 roky mladsie ale sla by som normalne do skoly alebo kam
@37 presne ale tak... šla by som nenamaľovaná, aj keď by mi to nebolo príjemné.. neviem, hoci ja som neni pekná ani s linkami pod očami, ale mám tak lepší pocit
podla toho kam by som isla..ak len kdesi do obchodu alebo tak nejak taak v pohode...ale von s kamaratmi kdesi do mesta alebo tak tak to nieee uz som moc na to zvyknuta
hh sak to je taka otazka jak keby mi rano schovali zubnu kefku alebo oblecenie ...noo priznavam že keby som si nenasla korektor a hned by ma pochytila panika no a keby zistim ze nemam ani tiene ceruzku a spiralu no amen... asi by som zavolala kamoske s ktorou chodim do skoly nech pride skorej...no ale už som bola aj nenamalovana v skole ked triedna moc pixovala ae cely cas som isla so sklonenou hlavou a pred tym ako som sla domou som sa namalovala co už nie kazdy je prirodzene pekny
no samozrjeme že by som si dala slnečné okluiare aj napriek tomu že by bolo zamračene alebo by snežilo a rýchlo by som išla za kamoškou a požičala by som si ich
neuznavam ked sa dievcata maluju tak,ze ked sa odlicia ich ani vlastná mater nespozná.....nechapem aky to ma vyznam....vsetci sme iny a nemali by sme skryvat svoju originalitu pod kilom make-upu.......ak sa ide niekde na oslavu tak ok...ale zeby som kazdy den mala stat rano pred zrkadlom hodinu a licit sa tak to nie......aj ked som skareda jak noc tak mi je to jedno...myslite si co chcete ,ak sa vam nieco namne nepaci nekukajte sa.....
no co, odisla by som aj tak... asi by ma to stvalo, kebyze sa mi to stane pred stuzkovou, ale to by som si nieco pozicala priamo na mieste..nemala by som s tym problem..
toto mi robi denno denne brat....blbec maly vzdy ix sxova na to iste miesto ...zrejme velmi tuzi po tom aby sm ho mlatila kazde rano....ale tk inak by sm odisla ,,prirodna"....s nejakou siltovkou na hlave a mega okuliarmi na tvari...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
Že by sme von nevyšli? Alebo že by sme rýchlo utekali zháňať nejakú tesco igelitku?
No, pochopiteľne by sme asi vyšli nenamaľované. Teda ... JA by som vyšla
nestraaaaaš
to si ani predstaviť nevieme!!
dufam že ich rano najdeeem
úroveň
Ja by som urobila to, čo vždy keď si chccem ráno pospať... šla by som nenamaľovaná, veď krása je sebavedomie...
raz za cas sa namalujem,ale inak nie.... takze by som sla v poho von nenamalovana
Nenamalovane! Moze byt sranda...
Okrem toho by zalezalo aj na tom, kam by som sla, medzi akych ludi, na ako dlho...
Nakoniec Boh stvoril ženu a povedal: Hm, domaľuje sa....