pre mna podstatne aby bol vtipny a taky šaleny jak ja.. mf či ma abo nema peniaze...aj tak su tie peniaze na hofno.. co z nich ja mam?..ked uz mam napr narodky abo co tak ja som ovela happy ked mi da dajaku blbost co stoji pre mna zamna aj 1 ojr jak tie hlupe naramky prstienky aj neviem co za blhvie kolko korun....
Najskôr bohatého bez citov, aby ho trafil šľak z krízi a potom za chudobným s charakterom aj s peniazmi, ktoré by som zdedil. A že ja neviem riešiť krízové situácie
mne nezalezi na peniazoch.. nepotrebujem aby chalan, ktoreho budem mat rada mal drahe auto a milionovy majetok... a je to tak ze v dnesnom svete uz nieje ani uplne bedar, ani uplne milionar... takze je jasne, ze stred...
Ak je predsa šikovný, tak si nájde robotu Nemusím mať luxus (aj tak som ho nikdy nemala a čo človek nepoznal, to mu predsa nemôže chýbať), stačí uživiť rodinu
ale u mňa nie, viem, čo chceš, ale ani jedno by som si nevybrala... nechcem človeka,ktorý sa dakde radí, chcem človeka, ktorý je človek a je tu pre mňa... ???!!!
myslím si že dnešná mládež je na brigádu šikovná a nemyslím si že by bol chudobný, okrem toho nie je dobré ak je dievča závislé na chalanových prachoch, potom si ju chalan prestane vážiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
-šikovný,usilovný,pracovitý,budem ho mať rada,bohatý.. ktorý by ma mau rád
cha! a ja takého mám!!!
sa poserte....
potrebovala by som lásku,nehu,smiech,úsmev..
to je pravé bohatstvo..
môže byť chudobný ten chalan koľko len chce..
hlavne aby bol vnútorne najbohatší
presne.. asik tak.. bo tak akoze ked k prwemu nic necitime.. tak u druheho.. mame knemu aj daco citit ne?? ked to ma byt opak.??
ale u mňa nie, viem, čo chceš, ale ani jedno by som si nevybrala... nechcem človeka,ktorý sa dakde radí, chcem človeka, ktorý je človek a je tu pre mňa... ???!!!
ale snáď mi nechceš tvrdiť, že by si sa nechal vydržiavať...