no ja pozeravam talentmaniu...nepaci sa mi porota na jojke...skacu kazdemu do reci a su neskutocne drzi...a ten slovak co je tam mi lezie strasne na nervy...podla mna je to uplne na inej urovni ako talentmania...
Mne najviac vadí, že to zaberá strašne veľa vysielacieho času, radšej by som si pozrela nejakú dobrú komédiu, ale to všetko ide až po týchto programoch. Preto už telku takmer nepozerám.
na talent mánii sa mi absolútne nepáči porota a spôsob hlasovania je to proste slabý odvar ... takžečesko slovensko má talent!!! boli sme z baletu na kastingu povedali nám že sme úžasný ale naša choreografia bola o tri min. dlhšia ako limit.
Jeej ľudia inak keď to tu tak čítam, založte niekto diskusiu, že kto je alebo bol v jednej z tých súťaží a s čím konkrétne a aké má dojmy a tak (A) ja by som aj založila, ale sa trochu bojím reakcií...ehm. Ale by ma to zaujímalo Ale môžte aj sem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov