Chcem ísť na herectvo a v požiadavkách sa píše že tam bude aj hudobná teória, aj keď to je Hudobno-dramatický odbor, v tom čo som čítal to bolo popletené riadne tak som sa nevyznal. Neviete či treba vedieť stupnice a proste z hudby tieto veci?
stupnice , kvartovy -kvintovy kruh teda ... intervaly ... stavba intervalou ... samozrejme noty v huslovom a basovom kluci ... kvintakordy a obraty ... dalej sluchova analyza a dejiny hudby ...
No takže po prve aspoň keď som si dobre všimla tak na nový školský rok nemá byť otvorený tento odbor (na ich stranke asi 2 oznam si stiahni na tom linku a všimaj) a po druhé nemali by byť testy z hud. teórie
jasné že to treba... však v herectve máš zahrnuté pomaly všetko čo sa na konzerve študuje... ja som mala na talentovkách z hud. teorie stupnice dejiny hudby a ešte dake intervaly určiť a to bolo tuším skoro všetko... ešte noty a pomlčky tam boli polova štvrťova... ale to je v pohode teoria je lahšia než slovina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ps. : aj ja tam idem ale na iný odbor