nie je. pokiaľ si sa už nejaký románsky učila, pôjde to ešte ľahšie. tak sa mi zdá byť ešte ľahší ako španielčina. i keď má svoje úskalia. napríklad predložky a členy a ich viazanie. a nie je taký pekný ako franina
učím sa, je tak stredne náročný, hlavne na výslovnosť mäkkých a tvrdých slabík, ale podľa mňa je jednoduchší ako napr. nemčina alebo francúzština...a má svoje čaro, také južanské a veľké plus je, že nemá ypsilony
@linka71 ucim druhy rok a je super (pokial sme mali genialneho profesora..)ale ucim sa ho rada lebo milujem taliansko a viem ze sa mi zide, takze do toho a vela stastia
@linka71 kedze som cez leto bola v talianskyu mozem ti povedat ze trosku torksu...ale mame noveho profesora a ten nam nadava ze nic nevieme takze keby ho mame od zaciatku..
zaklady ako tak viem, rozpravat sa s ludmi vo vytahu, rozumiet slovickam, obchodikom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a vraj je podobný španielčine
len smelo do toho!
zaklady ako tak viem, rozpravat sa s ludmi vo vytahu, rozumiet slovickam, obchodikom